Hatice4535 Ben ultrasona göre şuan 38+2 deyim ama doktor adet tarihine göre 39+4 dedi hangisini dikkate alıyorlar bilgisi olan varmı yazabilir misiniz acil
Serpilinumudu Hatice4535 son adet tarihine göre gidiyorlar normalde ama doktor bebeğin gelişimine göre de doğumu başlatabilir bazen 41 haftaya kadar bekletiyorlar
Bet1 Hatice4535 son adet tarihi dikkate alınıyor canım adet tarihine göre 40 haftalık olduğunda hastane işlemlerini yapar doğum için. Ultrosonda görünen gelişimi oluyor bebeğin
Papatyaaa__ Hatice4535 benim adet tarihimle ultrason aynı ikisine görede 31haftalığım ama adet tarihini dikkate alıyorlar
Hatice4535 bebeklerimveben_ o zaman 4 gün içinde sancım gelmezse yatışımı verirlermi hastaneye develte gidiyorum ben ilk doğumum hiç bilmiyorum
Hatice4535 Serpilinumudu doktorum 40 haftaya kadar bekliyoruz dedi bakalım salı günü belli olur o zaman teşekkür ederim
Hatice4535 Papatyaaa__ benimde öyle aynı gidiyordu ama sonradan geriledi 1 hafta kadar normal olabiliyor dedi doktorum zaten