Esra06c Beren5591 hiç korkmayın bende geçen haftalar da yeni 3. Sezeryanımı oldum spinal çok güzel geçti normal de benim acı eşiğim çok düşük iğne bile yapamam ben ve devlet hastanesinde doğum yaptım anestezi doktoruma sormuştum hocam ben hissedersem diye oda dedi asla başlanmaz o zaman zaten iğneyi yaptıkları gibi bacaklarına sıcaklık hemen iniyor ısınıyor o zaman uyuşmuş demek 😊 korkmayın sakın inşallah doğumunuz güzel geçer
Burcum Beren5591 korkulacak bir şey yok ameliyat sonrası mutlaka sade kahve için baş ağrısını engelliyor.
Gokceee__23 Tiiffany benim arkadaşımda çok hissetmiş sizin gibi,sonradan genel anesteziye aldılar.spinal anestezinin etki etmemesi çok fazla sigara içmesine bağlıyordu ne kadar doğru bilemiyorum.
Tiiffany Gokceee__23 Aslında hayatım boyunca hiç sigara içmedim ama 🤷♀️ Bu sekilde postlar gorunce bende inanmazdım psikolojik diye düşünüyordum ama bu 3.Sezaryan yani digeri cok rahat geçti hissetmemiştim. İgne vuruldugu gibi bacaklarım uyustı onlar sedyeye kaldırmıstı. Bunda öyle olmadı defalarca soylememe ragmen aldırmadılar. En sonunda bagrış çığrış edince ben hemen uyutun dediler
SevgiKNGR Devlet hastanelerinin önünden bile geçmemek lazım bu yüzden. Umurlarında bile değil orada senin isteklerin söylediklerin. Çok sinir oldum okurken yaaa
Tiiffany SevgiKNGR 4.düşünmüyorum ama eger tekrar cocuk yapacak olsaydım kesinlikle bundan snr devlet olmazdı
Sevgierkan Valla kızlar ben ilkini özelde diğer ikisiini de devlette yaptım ama bebek gibi baktırlar bana ümraniye devlet hastanesinde yaptım yine olsa yine orda yaparı çok güzel davrandılar ve sipinal oldum rabbim belalı doktorlardan bizi korusun
Tiiffany Cayvarmiya Bende inanmazdım bu tür postlara ama yaşayınca gerçekten anladım. Bir daha o hast önünden geçmem. Zaten bagırmasaydım basımdaki doktora bayiltmicaklardi o sekilde kesmeye devam ediceklerdi.
kullanici1234bes Cayvarmiya Nasıl yani sizin nasıl oldu doğum iğneden sonra ayak uyuşması olmadı mı yoksa ayaklarınızı vs hissetmemenize rağmen kediyi hissettiniz mi