Efder Arkadaşlar 11 hafta 6 günlük hamileyim bugün dr a gittim üçüncü bebeğim bu arada iki Kızım var cinsiyet sorduk çıkıntı göremiyorum ama daha belli olmaz ama kız gibi dedi böyle bişey yaşayıp daha sonra erkek bebeği olan varmı aranızda moralim alt üst oldu
Nur_banu Efder benim de bir kızım var ve şuan 2. Ye hamileyim ve içime kız doğuyor sürekli rüyalarımda iki kızım olduğunu görüyorum.. ve bu durum beni hiçte tedirgin yada mutsuz etmiyor aksine daha çok mutlu olup seviniyorum.. neden bu cinsiyet ayrı mı? Allah hayırlı evlat versin olsun kız olsun hiç olmasaydı ondan iyimiydi. İleri De o kızlar elinizden tutacak size bakarsa onlar bakacak oğlun mu bakacaktı sanıyorsun!! Çok üzüldüm şuan böyle düşşnmenize!! Erkek çocukta isteyebilirsiniz ama bunu yanlış bir şekilde yazmanız çok üzücü kızlarınız adına...
Emell Efder yapmayın gözünüzü seviyom ya.artik şu cinsiyet meselesine moral bozan anne adaylarımızı hic anlayamıyorum. Kısacık geçmeye calisacam. Ilk gebeligimde kız diye deli oluyordum.12 de erkek olduğunu öğrendim ki icimde bi burukluk oluşması dersem yalan olur ama Allah biliyo öyle bi isteksiz olmadım hiç. Ve gebeligimin yarısında bebeğinde ağır bi anomali ve buna bağlı bazı semptomların geliştiğini ogrendik ve gebeligimi sonlandırmak zorunda kaldik . Inan ki cinsiyet çok keyfini bi durum. Tek dileğim şimdi bebegimin ve bebeklerimizin sağlıklı olması. Rabbim kimseyi evlatlarının sağlığıyla sınamasın. O yüzden derhal kendinize gelin ve sukredin. Önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlatlar
Efder deletedmom734 bu duyguyu anlatamam ki benim ikinci evliliğim eşimin de onun ilk evliliğinden bir kızı benimde aynı şekilde bir Kızım vardı sonra ikimizin ortak bir kızı oldu çalışan bi bayanım mağazam var bir daha çocuk istemiyorum derken bebeğim 13 aylıkken istenmeyen bir gebelik yaşadım allah verdi yapacak bişey yok en azından bu farklı olsun dedik o duyguyu da tatmak istedim toplum baskısı beni zaten boğuyor aaaa o da mı kız tüh vah sözlerini duymaktan dengem bozuluyor ne bileyim çok karışık duygular içindeyim 😔
skrsln Efder Özele gidiyorum canım 12 de yapılan cinsiyet tahminden öte gidemez zaten doktorum da uyarmıştı hatta 13te dayanamayıp yine gittim yine sadece tahmin dedi😊 ben de kız bebeğim olmasını çok istemiştim ama sanırım erkek 😍 Sağlıcakla gelsinler de ikisini de benimsiyor insan
Efder Nur_banu cinsiyet ayırımı yapmıyorum ki ben iki Kızım var zaten ilk bebeğimi her zaman kız isteyen bi anneyim yaşım ve çalışan bi kadın olmam dolayısıyla başka bir çocuk isteme lüksüm yok sadece o duyguyu da tatmak istiyorum çünkü bu Doğumda yüksek ihtimalle tüplerimi bağlatmayı düşüneceğim
skrsln Efder Bence çevreyi hiç takmayın. Biz iki kız kardeşiz. Babama da çevreden bir de oğlun olsun derlerdi babam 2 kızım bana yeter deyince çocuk aklımla dünyalar benim olurdu 😍 Annemle ve kız kardeşimle arkadaş gibiyiz o yüzden kız bebek hayalimdi hep 😊
deletedmom734 Efder 😔 anlıyorum... toplum baskısına yenik düşmeyin evlatlarınızın sağlıklı olmasını dileyin olanda hayır vardır... erkek olupta size sıkıntı yaşatacak afedersiniz lanet okutup sizi süründürecek bir evlat olacağına kız olsun... biz bizim için neyin hayır neyin şer olduğunu bilemeyiz... ama daima olanda hayır vardır... lütfen böyle düşünün...
skrsln Efder kendinizi de baskı altında hissetmeyin. Erkek istemeniz de normal. Sonucunda hepimizin gönlünden bir geçen oluyor. Rabbimin katında hepsi mevcut ol der ve olur. İnşallah senin ve bebeğin için en hayırlısı olur canım 🙏🏻♥️
Nur_banu Efder ben size biraz önce de yazdım erkek çocukta isteyebilirsiniz ama bunu daha doğru bir şekilde belirtebilirdiniz.. bu şekilde yazmanız çok üzücü dedim.. etraf baskısı felan Bunları da geçin.. siz aklınızda bitirdikten sonra kimsenin ne dediğini umursamazsınız zaten...
Efder Nur_banu kusura bakmayın ama ben doktordan az önce geldim ruh halim o kadar ince düşünmeye müsait değil ben burda başka bişey sordum yaşadığım şeyi yaşayan varmı dedim olumsuz yorum almak için açmadım bu postu sizin düşüncenize saygı duyuyorum ama zaten moralim bozuk olmasa şuan bunları burada paylaşıyor olmazdım ben iki evladı için de hayatını adamış bi anneyim gönlümden geçeni belirtme şeklimde şuanki ruh halimle alakalı yani kız erkek ayrımı yapan cahil bi kadın değilim ben sizde yorum yaparken biraz daha derin düşünerek yazabilirsiniz iyi günler
Efder deletedmom734 öyle tabiki rabbim öncelikle sağlıklı hayırlı evlat versin ama insanoğlu bazen gaflete düşebiliyor yada kendini birşeye o kadar hazırlıyor ki aksi olduğunda hayal kırıklığı ileri safhada bende onu yaşıyorum galiba desteğiniz için çok teşekkür ederim ♥️🙏🏻
Miram65 Efder canim benim de bi kızım var 13 haftlik hamileyim bundada iki doktorda bakti kiz dediler bende cok merak ediyorum acaba değişir mi cinsiyeti ya
tupbebegimben Efder bence kız erkek önemli değil. Sağ salim sağlıklı kavuşmanın önemli oldugunu düşünüyorum. Ben tüp bebekle hamileyim çok şükür. O yüzden oluyoken kıymetini bilmek gerekiyo arkadaşlar. Şükretmek gerekiyo. Allah gönlünüze göre verir inşallah.
Efder tupbebegimben orası öyle tabiki şükürler olsun ama ben derdimi anlatamadım sanırım bi kıyafeti çok sevdiniz diyelim bir tane aldınız ikinciyi alacak bütçeniz de var aynı kıyafetten bir daha almayı mı tercih ederdiniz yoksa size yakışan farklı bir kıyafeti mi bende iki kız evladım var üçüncünün de erkek olmasını istiyorum ki bu çok normal çünkü başka çocuk istemiyorum yani burda yorum yapanların çoğu neyi algılamak istiyorsa sanırım ona göre algılayıp yorumluyor
reinamm Efder erkek istemeniz elbetteki doğal. İstenebilir. Ama doktor çıkıntı görünmüyr dedi altüst oldum cümlesi biraz fazla gibi. Cinsiyet için bu kadar kasmaya lüzum var mı bilemiyorum
Arjin Efder Canım yorma kendini insanlar farklı anlıyor hemen işi cinsiyetçiliğe döküyor. O sıkıntıyı bende yaşadım. Post açtım bazı dengesizlerin mahalle ağzıyla konuşmalarına şahit oldum. Kimseyi takma üzme kendini rabbim isteyen herkese gönlündekini nasip etsin inşallah🤲🏼😘onlar kız isteyince iyi anne oluyorlar başkası erkek isteyince kız düşmanı muamelesi yapıyorlar. Cahile laf anlatmak eşşeğe Hendek attırmaktan zor😊