Hatice121 Tugbaoksuuz merhaba ben seydikemere yeni tayin oldum hastane ve doktor araştırıyorum, siz doğumu nerede yaptınız ve memnun kaldınız mı
edaerturk Susuu48 aaa ben de araştırmıştım onu, nasıl memnun musun? Ben aslında ortacada yücelene gidiyordum malesef hiç memnun kalmadığım için değiştirdim. Eda hanımı da çok sevdim ilk randevudan bakalım, içine sinmesi çok önemli Doktor’un bence
Susuu48 edaerturk ben çok memnunum 11 aylık evliyim ilk geldigim günden beri hep ona gidiyorum kontrol amaçlı falan da suanlik memnunum ben çok duydum çevrem de şöyle kötü böyle diye ama herkesin dediğine kulak asmamak gerekiyor sonuçta seninle olan diyologu ve ilgisi önemli. Eda hanımı biliyorum ama hiç gitmedim ama iyi diyorlar eğer memnunsan devam et o zaman 😊
Sudetkn edaerturk yücelene bende gittim 2 defa memnun kalmadım bir çok kişi Yahya Kemal beyi önerdi ona gidiyorum
Susuu48 Evet Yahya Kemal de Serdar beyde çok iyi bir de gül hanım var kısacası esnaftaki bütün kadın doğum doktorları çok iyi
Eylulmom_ Susuu48 bende ortacada oturuyorum esnafta Yahya bey takiplıydim ama doğum yapalı 10 ay oldu 🥰
edaerturk Eylulmom_ ben doğumu nasıl yaptınız çok merak ediyorum, yani ben de dalyanda oturuyorum. Doğum başladığı zaman Fethiyeye gitmek bizim için en az 40 dakika. Bu süre yeterli oluyor mu, sizin nasıl oldu özel olmucaksa anlatır mısınız🥰
aycanerbas Susuu48 şifremi unutmuştum giremiyordum yorumunuzu şimdi gördüm evet fethiyedeyim esnaf hastanesi dolandırıcı olmuş resmen kan ve idrar tahliline 890 tl ödeyince başka hasta ve doktor arayışına girdim devlete gitmek istemiyorum çünkü steril ve ilgili olmadıklarını düşünüyorum yaşadığım tecrübelerden dolayı
Susuu48 aycanerbas devletteki doktordan Bende çok iyi şeyler duymadim canım ama leeton Aslım hanımdan memnunum çok şükür tabi orası da ücretli ama esnaf kadar değil..
aycanerbas Susuu48 kesinlikle öyle ilk doğumunu esnafta yaptım 2 sene önce fiyatlar bu kadar değildi şimdi esnaf hem kalabalık hemde çok pahalı olmuş