guzinbyrktr Merhaba, doktor mantar enfeksiyonu olduğumu söyledi fitil kullanıp geçen var mı acaba genelde işe yaramıyormuş, bir de Candimax 150 mg ağız yoluyla alınan bir ilaç verdi aranızda kullanan var mı acaba genelde gebelikte tavsiye edilmiyor tedirginim:/
Hrdl guzinbyrktr bende de normal enfeksiyon var canım geçmiyor ama ilaç kullandım doktorumun yazdıklarını kullan ilaçlarını kullanmazsan enfeksiyon bebeğe zarar verip erken doğum ve düşük riski oluyor zararlı bişey olsa doktorun yazmaz zaten
Visal95 guzinbyrktr valla ben kullanıyorum bi süre toparlıyor sonra tekrarlıyor fitilden bahsediyorum ama oral yolla ilaç kullanmadım mantar icin. Doktorunuz yazdıysa sıkıntı degildir ya içmek istemiyosanızda icmeyin fitil kullanırken ilişkiye girmemen yeterli tekrarlamaması icin
guzinbyrktr Hrdl hımm anladım ya ağız yoluyla olan ilaçlar önerilmiyor vs deniyor da tesirgin oldum ama evet diğer riskleri de göze almamak lazım sanırım teşekkür ederim👐🏻🌸
guzinbyrktr Visal95 anladım evet fitilden sonra gene tekrarlıyormuş :/ benim de uzun süredir var dikkat de ediyorum çamaşıra vs ama mantar demesi biraz kötü sadece inşallah düzelir teşekkürler👐🏻🌸
Tubagns1508 guzinbyrktr bende tekrarlanmadı canım çok şükür ki. Düzenli kullanmaya dikkat et bitirmek önemli çünkü geçti diyip bırakma bitsin mutlaka 🥰🌸