ilgihazaal happyvera tehlikeli olmasa da bir yerde sikinti olabileceğini gosteriyor. Doktorun gormesi gerekir
minnie06 happyvera ben şuan 9+2 deyim 2 gün önce çok az bi kanamam oldu. panik oldum tabi dokotru aradım. progestan aldırdı vajinal olarak. doktor yokmuş pazartesiye kadar. pazartesi kontrole gideceğim. inşallah birşey yoktur. önemli görseydi başka bir dokotora yönlendirirdi 🙏🏻
Bgm10 Kanama hiç bir dönemde normal kabul edilemez önlem amaçlı hemen doktorunuzla görüşün hastahaneye gidin
Hilalgurce Korkmaya gerek yok herkeste olabilecek birşey.. bazen kesede kanama görür Dr ama dışarıya birşey akmaz. Bazende ki bende 14. Haftamda bir avuç dolusu kanama oldu ağlaya ağlaya acile gittim ultrsonda hiç bir kanama alanı gözlenmedi risk yok dedi progestan verdi yolladı.. Olmadığını düşünün sikinti olmasin
dilekkaratas1 Hilalgurce bende 10. Haftadayım bu hafta hafif pembe kuramızı lekeler geldi ultrasonda baktı rahim içinde kanama yoktu dediği ilaçtan verdi lekelenme durunca kullanma dedi ama tabi ki doktora görünün
happyvera Kızlar doktoru aradım, bana akıntı için yazdığı ilacın dokunabileceğini söyledi fitil olduğu için yapabilir dedi progestan kullanıyordum önceden tekrardan başlamamı ve çoğalırsa gelmemi söyledi suanlık bir şey yok sizlere teşekkür ederim 🫶🏼