Aylin2023 Geçen ay kasık ağrım vardı doktor tahlil yaptı idrar yolu enfeksiyonu var dedi ama benim akıntım beyaz kesik kesikti .sonra sadece bı kere icmelik bı ilaç verdi ve geçti .inşallah sende hemen kurtulursun canım çok geçmiş olsun
Naz1616 Aylin2023 birkere içilen toz ilacı 4 5 kere kullandım sürekli tekrarlıyor bu enfeksiyon kurtulamadim
Aylin2023 Naz1616 ben arada içtiğim suya bir iki damla sirke damlatiyorum annem öyle diyo hep .idrarında yanma varsa arada yap kızım öyle geçer diyo .belkide o yüzden tekrarlamadi benimki .sende dene istersen canım .
Naz1616 Aylin2023 valla neler denedim ama geçmiyor şimdide böbrek idrar yolları falan baya enfeksiyon çıktı
Naz1616 2_evlatyolda gitdim evet agrilarim vardı zaten ondan erken gitdim nirmalde 2 de randevum ama cagardi ağrılarımdan dolayı bebek gayet iyi dedi hatda baya ilerde kilosu falan dedi 1.285 Gr 38.5 cm olmuş idrar tahlili istedi böbrek ve idrar yollarında yoğun enfeksiyon varmış ilaç falan yazdı
Aylin2023 Naz1616 çok geçmiş olsun canım .galiba bebeklerimiz biraz tombikler maşallah .ondan böyle gergin taş gibiyiz .sağlıklı olsunlarda anneler herşeye dayanır😍
Naz1616 Ulvana aynı şekil böbrekte büyüme falan demedi ama yanlarim aşırı gergin karnımın üst kısmı taş gibi nefes alamiyorum
2_evlatyolda Naz1616 aynı durum bendede var neden oluyor ki böbrek safra kese için endişelendi doktorum şükür bişey cıkmadı