Nurakkaya 35+5, bugun kontrole gittik bebegimi asagida oldigu icin erken dogum riskimiz vardi. Bugun doktor bebek bas asagi donmus kanala girmis dedi. Her an haizrlikli ol dedi daha 2550gram kuvezde yatma ihtimalide var dedi. Var mi ayni durumu yasayan?
yesillimonn Nurakkaya Bugün benimde kontrolüm vardi 36 haftadayiz doktor kanala girmiş başı assagi da dedi ama.Hiç erken doğum olur falan demedi hatta sordum başının asaagida olduğunu hissediyorum baya baski oluyor ağrım oluyor dedim son zamanlar olur normal dedi 39.haftaya sezaryen günü verdi bence sende korkma cnm haftası çok küçük degil zamanında gelsinler İnsallah.
Newborn Nurakkaya benim de kanalda olduğunu söyledi ben 32+6 haftaligim başlık attım ama yeterli yazı olamadi maalesef korkuyorum bana yatış dedi 35.haftaya Allah’ım sağlıkla kucagimjza almayı nasip etsin
Nazyapiyo_ya Nurakkaya ay keşke benimkid kanalda olsa yaaa 😑😑😑çok yukarda dedi çatın dar zor gibi duruyor normal doğum dedi modum düştü
Nurakkaya yesillimonn sagol canim ins hayirlisiyla grlsin benim 26.haftadan beri asagida bebek raporluyum yatiyorum bu hafta tam inmis dedi iste gun doldirmaya bskiyorum
Zehraaa01 Ben 1 sene önce doğum yaptım tam hatırlamıyorum ama 32. Hafta falandı sanirim benim de kanala girmiş çok aşağıda demişti doktor. Alttan muayene etti erken doğum riskin yok sadece çatı kemiğin geniş ve ondan girmiş sıkıntı yok sadece sık idrara gidersin demişti. Gerçekten de öyle oldu 39+5 te doğum yaptım. Daha da gelmiyordu gelsin diye merdiven inip çıktım yürüyüş yaptım. En iyisini doktorunuz bilir bu ihtimaller de var.
Nurakkaya Zehraaa01 oyy ne guzel bakalim ne olur benim sumuksu akintimda var rahim acikmsya basladigi icin dedi doktor bakslim nereye kadar gideriz