melike098 Busenazzzzzz ecem dilan duman kesinlikle tavsiye ederim aslihan coskunda çok iyi Gökçen ege ve kadriye coşkun gebeligim boyunca bunlardan cok memnun kaldım ama ecem hoca cok cana yakın
Busenazzzzzz melike098 çok teşekkür ederim. Bi dahaki randevumda muhakkak dediğiniz kişilere gideceğim ❤️🥰
Busenazzzzzz Syd_nrr yaaa öyle miii. Ne güzel umarım hep iyi insanlarla karşılaşırsınız. Aslıhan coşkunu da duydum. Eğer memnun kalırsanız tekrardan buraya dönüş sağlar mısınız? ❤️🥹 Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻☺️
Syd_nrr Busenazzzzzz tabi ayın 6snda gidicem şuan 29 haftalığım hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalim inşallah herşey gelip geçici sag salim kavusalim da herşey unutulur gider ❤️
Ftmnuurr Busenazzzzzz Ben Aslıhan coskuna gittim bır dahaki randevumu da bu doktora aldım. Memnun kaldım . Aklıma takılan bütün soruları sordum hepsini tek tek güzelce cevapladı :)
Gunes_mom Busenazzzzzz kesinlikle gerçekten çok etkilendim bakalım sabırla 2 hafta sonraki randevumu bekliyorum bende aslıhan coskuna aldım araştırarak umarım hep güzel insanlara düşsün yolumuz mesleğini gercekden hakkıyla yapan birde söz konusu çocuk ve doğum olunca insan ekstra korkuyor
Busenazzzzzz Gunes_mom tabii ki de orası öyle. Rabbim hayırlı sonuçlar versin inşallah. Her şey gönlünüzce olsun. Gittikten sonra fikrinizi buraya yazar mısınız ❤️🥹
ipekss Busenazzzzzz Berna Seyhan kesinlikle almayın derim. Murat Polat gittim iki sefer kendisi çok açıklayıcı evet annem vs çok tatlı konuşan bir doktor. onu öneririm.
Busenazzzzzz ipekss ciddi misiniz 🫠🫠 Dünkü randevum onunlaydı. Folik asit yazdı ve alttan muayene etmek istedi bende kabul etmedim. Zaten yaklaşımını da pek duvak karşılamadım. Siz neden önermiyorsunuz
ipekss Busenazzzzzz murat polattan sonra bilmiyorum çok soğuk geldi bana. Geneleve milli olmak için giden genç gibi açtım karnımı olcumleri aldı tamam dedi cinsiyeti sordum göremedim dedi döndü gitti. Bir de ayrıntılı ultrason günüm geldi ancak çevre hastanelerde ve şehir hast. Gün yok. Kendisine de söyledim özele gideydiniz madem dedi ona da biraz bozuldum açıkçası 😬
Busenazzzzzz ipekss bi insanın duruşundan bile belli oluyormuş demek ki. Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah
fatmanur95 Aslıhan coşkun çok tatlı ilgili bir doktor. Bugün ilk defa muayene oldum ona. Girer girmez nasılsınız diye sorması ile beni öyle şaşırttı ki genelde sormazlar bebek nasıl dedi sonra 😀 Gülcan Kocaoğlu Hekimoğlu da çok tatlı guleryuzlu bir doktor
Destkar fatmanur95 merhaba ben de kendisinden randevu alacağım sizin bu yorumunuzu okuyunca rahatladım