Gzo Mikoosu hemen urolojiye görünün bence bobrekde genisleme olabilir kullandiginiz antibiyotik etki etmiyorsa böbrek de genisleme vs olabilir bende cok kullandim meger bobrekde sorun varmis
ilknurakdogan1 Mikoosu bende de var hemde hamilelikten önce olan bir şey hamilelikte de öncelikle monurol tabletle başladık geçmedi sonra antibiyotik hap ve fitil aldım akıntım hala var ama tahlil de ne Çıkar bilmiyorum
ipekss ikicicek kantoron yağı da enfeksiyonu geciriyor. Sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçirip artık böbreklerine bile bakılan kızımın enfeksiyonlarini bu şekilde geçirmiştim.
ipekss Mikoosu kantoronu gazli beze döküp kızımın o bölgesine koyup bezi kapatiyordum. Kendinize yapacaksanız iç çamaşırınıza koyabilir ya da gazlı bez pamuk tarzı biseye döküp onunla silebilirsiniz tuvaletten çıkarken
zemberekkusu Ben 39. Haftadayım cuma günü verdim tahlil lökosit 199 çıktı doğuma çok az var ne olacak bilmiyorum
Mikoosu zemberekkusu doğuma az kalmis sizin gerçekten belki toz şase verir ya da bebeğe geçmesin diye sezeryan yapabilir