Mikoosu 3 ay olacak haftaya ve ben 4. Antibiyotiği kullanıyorum çünkü yüksek çıkıyor ve geçmiyor Aksef augmentin aksef ve yine aksef verdi doktor benim gibi sık kullanan var mı bir zararı olur mu doktor güvenli diyor ama sormak istedim aynı durumu yaşayan var mi
ikicicek Mikoosu nioli yağını çok duydum canım birde sirkeyi araştır antibiyotik ne kadar masum olabilir mecbur kalınca kullanıyoruz ama alternatiflerde var
Mrve12 Mikoosu canım bende başından beri yaşıyorum aslında. Hatta hamile kalmadan öncede vardı kronik yanii. İlaçlarını kullan ama tek yapman gereken çok çok su iç sık sık üşenme WC ye devamlı git idrarın beyaz olana kadar. Ve hemen kalkma klozetten idrarın tam boşalmasını bekle beklersen devamı gelicektir içinde damlada olsa kalmaması lazım ki enfeksiyon orda kalmasın çoğaltmasın ondan sonra bitiyo veya azaltıyorsun
ipekss ikicicek kantoron yağı da enfeksiyonu geciriyor. Sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçirip artık böbreklerine bile bakılan kızımın enfeksiyonlarini bu şekilde geçirmiştim.
Mikoosu HanifeAsya elde olmuyor ki mecbur kullanıyoruz başka hiç bir sey azaltmıyor antibiyotikle azalıyor biraz tamamen geçmiyor bile
Mikoosu Mrve12 benimde hamilelikten önce vardı 4 litre su içiyorum ama su ile alakalı değil maalesef ne yaparsam yapayım geçmiyor
Ryryry Doktorunuza güvenin. Antibotikler enfeksiyondan daha fazla zararlı değil. Bende 8. Aydayım 5-6 kez antibiyotik kullandım. Eğer bitmezse doğumda bebeğe geçiyor. Kullanmak zorundayız ilaçları.
Mikoosu Ryryry evet haklısınız bende 3 ay içinde bu kadar fazla kullanınca zararı konusunda endişelendim
Herseyguzelolsun7 Mikoosu sadece tahlile göre antibiyotik olur muymuş ya. Benim doktorum lökosit 154’ken kültür istedi üreme olmayınca sirkeli su iç geçer ilaç yüklemeye gerek yok dedi. İki litre suya 3 yemek kaşığı ev yapımı doğal elma sirkesi koyup her gün onu içtim ve bir hemen geçti. Bir hafta sonra idrarda yoktu. Bugün yeniden idrar verdim 15 gün sonrasında ve yine yok lökosit.
Mikoosu Herseyguzelolsun7 ben bir perinatolog ile görüştüm detaylı da bana sirkeli suyun mantara iyi geldiğini enfeksiyona fayda etmediğini söylemişti benim lökosit bol çıktı sonra yine verdim 14-15 çıktı
Herseyguzelolsun7 Mikoosu ben sirkeli su içmeye başladığımdan beri lökosit hiç olmuyor öncesinde hep 7-8 de olsa oluyordu hamilelikte
Mikoosu Herseyguzelolsun7 içmeyi denemedim hiç ev yapımı sirkem de yok ki hangi sirkeyi kullandınız siz