Flydgr_ Aysee1123 Vallahi o kadar bekledim artık acaba doğumda mı öğrensem sürpriz olsun bari diyorum 😀😂
Seyma2255 Flydgr_ 11 haftalıkken erkek dendi 15 haftalıkken kız dendi bugün tekrar gittim 16+1 haftaligim yüzüstü yattigi için doktor cinsiyeti tam yine goremedi artık benim de detaylı ultrasona kaldı bakalım ilk gebeliğim de hemen ogrenmistik hiç yanilmada yaşamadık bu farklı oldu biraz 😂
Flydgr_ Seyma2255 İlk gebeliğimde 11-12. Haftamdı erkek dedi bir dahada hiç değişmedi😀😂 birde ben 4 farklı doktora gittim skor 2-2 😀😂 kız istiyordum oğlum var diye ama artık öğreneyim yeterli diyorum😀😂
nesimeatak57 11 de kız gibi dedi 13 de net değil küçük belli olmuyor dedi 16+5 deyiz 18. Haftaya doğru tekrar gideceğim 😀
Ranakzrn Flydgr_ görümcem 25.haftasında hala netlik yok erkek diye biliyorum bakalım hayırlısı bebişi öyle nazlı ki asla göstermiyo kendini
Seyma2255 M1994 çok ugrsti canım bir de baya hareketli bacaklarını da birlestirmis imkan vermedi valla 15 dakika uğraştık banamisin demedi 😂
Mewtwo Doktorumuz 12. haftada %80 kız diyebiliriz demişti. Biz kalıtımsal bir rahatsızlığı var mı diye fetal DNA testi yaptırmıştık. 13.haftada sonucumuz geldi, DNA’yı inceledikleri için cinsiyeti de oradan doğru şekilde görebiliyorlar. Erkekmiş.
Mummumlilo Bende detaylıda kızım olacağını öğrendim ondan sonra gittiğim kontrollerde cinsiyetle alakalı bşy söylenmedi bide erkek doğarsa 😜 yok ya olmaz 😃