2evlat1anne pandoraninkutusu ilk gebelik olduğu için bende anlamam sanıyordum ama gece birden istemsiz şekilde idrar gibi gelince anladım zaten
YaseminBatrk pandoraninkutusu kizzz yataktan firla hemen ahshshgsg 😂😂 benim ikinci gebeligimde suyum geldi böyle idrarın gelevek gibi kıvrandim ben aşırı sıkışmış gibi olmuştum ayağa kalkar kalkmaz fosssss 🤭😂 öyle ılık durduramayacagin bir su 😂 acayip komigime gitmişti
pandoraninkutusu YaseminBatrk ayyy aklımda olsun 😂 kaynanamda kalıyorm son günler diye asırı utanırm ya kayınvalidem arkadas gibi bana ama utanır insan
YaseminBatrk Sanie genelde göbek düşmesi olur derler. Birde sancılar siklasir Nisan gelir şu gelir. Ya da hiç biri olmaz günün bitince suni alırsın.
Ebus2045 Bende hiç belirti olmadı ama birgun önce otururken eşime ben yarın dogurcam dedim saçmalama daha var dedi 36 haftalikti ertesigun kontrole gittik gerçekten doğum yaptım. Hissettim sadece
YaseminBatrk pandoraninkutusu yok kız hiç utanilacak bir şey değil. Ayağa kalk yeter yoksa eve döndüğünde ıslak bı yatak ile uğraşma 😂 üzerindeki pijama tişört neyse suyunu akittigib yere bas etrafa gitmesib yeter 😂