NaiLee BrnAkyl bende cuma günü için neşe hanıma randevu aldım ilk kez gideceğim tavsiye üzerine giden herkes çok memnunmuş 😍
Freefam Irem97- merhaba ozgur beyin ozel klinigi nerede oluyor acaba konumdan bakinca direk acibademi veriyor da
Naz1616 MaviMilenaa Bursa’da setbasindayim doktorum Ziya çetin çekirge dorukta doğum yaptırıyor ücreti 9 bin
EbruMD MaviMilenaa merhaba Yenibağlar da oturuyorum doktorum Ziya Çetin çekirge dorukta olacak doğumum😊
minikmucizemmmmmm MaviMilenaa Bursa Osmangazi Şehir hastanesi Tayfur Çift 36 haftalık hamileyim. Yarın randevum var😊 Doktorumdan memnunum ilgili, Güler yüzlü
Bfatmagul Ne güzel tesadüf, bende Bursa mudanyalıyım benim doktorum da ziya Çetin. 26 haftalık hamileyim 🥰
BrnAkyl NaiLee evet sizde memnun kalırsınız detaylı ultrason için başka bir doktora gittim neşe hanımın farkını değerini daha iyi anladım çok güleryüzlü ve siz sormadan her şeyi anlatıyor
Freefam MaviMilenaa kayapada oturuyorum Fsm de dr ibrahim avciya gidiyorum asiri memnunum ve cok seviyorum kendisini medicanada yasadigim kotu doktor tecrubesinden sonra buldum kendisini sukurler olsun ozel muayenehanesi var 750₺ muayene ucreti dogumlari pembe mavide yapiyor 24.000 suan dogum ucreti
Irem97- Freefam fsm de kuzum Acıbadem’den ileri yürüyorsun Nez demir güzellik salonu var yanın spor salonu o aradan girip arka tarafta yerleri
becbz Faruk Dinçşahin’e gidiyorum, ikinci hamileliğim çok güveniyorum kendisine kesinlikle tavsiye ederim 🙃