MaviMilenaa _Merhaba canlar Bursa’da neredeseniz ? Doktorunuz kim Doğum hangi hastanede olucak Doğum ücreti ne kadar ? Bu soruları cevaplayalım bir birimize tavsiyelerimiz olur Bir de önerebileceğiniz bir doktor varmı **__
Myasminn MaviMilenaa Merhaba canım. Bursa Osmangazi Bağlarbaşındayım. 9+5 haftadayım. Şimdilik şehir hastanesinde devam ediyorum. Doktorum Yaşar Can, çok güleç biri değil ama bilgisine güveniyorum.
Glshela MaviMilenaa bende bursadayımm🤓 Ceylan hastanesi Demet haytoğluna gidiyorum mükemmel ilgili ve sempatik biri ,çok rahat hissettiriyor
Naz1616 MaviMilenaa Bursa’da setbasindayim doktorum Ziya çetin çekirge dorukta doğum yaptırıyor ücreti 9 bin
EbruMD MaviMilenaa merhaba Yenibağlar da oturuyorum doktorum Ziya Çetin çekirge dorukta olacak doğumum😊
NaiLee BrnAkyl bende cuma günü için neşe hanıma randevu aldım ilk kez gideceğim tavsiye üzerine giden herkes çok memnunmuş 😍
Freefam Irem97- merhaba ozgur beyin ozel klinigi nerede oluyor acaba konumdan bakinca direk acibademi veriyor da
minikmucizemmmmmm MaviMilenaa Bursa Osmangazi Şehir hastanesi Tayfur Çift 36 haftalık hamileyim. Yarın randevum var😊 Doktorumdan memnunum ilgili, Güler yüzlü
Bfatmagul Ne güzel tesadüf, bende Bursa mudanyalıyım benim doktorum da ziya Çetin. 26 haftalık hamileyim 🥰
BrnAkyl NaiLee evet sizde memnun kalırsınız detaylı ultrason için başka bir doktora gittim neşe hanımın farkını değerini daha iyi anladım çok güleryüzlü ve siz sormadan her şeyi anlatıyor
Freefam MaviMilenaa kayapada oturuyorum Fsm de dr ibrahim avciya gidiyorum asiri memnunum ve cok seviyorum kendisini medicanada yasadigim kotu doktor tecrubesinden sonra buldum kendisini sukurler olsun ozel muayenehanesi var 750₺ muayene ucreti dogumlari pembe mavide yapiyor 24.000 suan dogum ucreti