Kyaa1204 Golge98 ben su içsem alıyorum ya 5 aydan sonra hızla almaya başladım çok acıkıyorum bebekte önde gidiyor bende hızlı kilo aldığım için doktor doğum zor olur diyetle devam edelim artık dedi ama yapamıyorum😩😩 herşey yiyesim geliyor
Gebeyizbiz Kyaa1204 Bende 33 haftalık 10 kilo aldim ikinci gebelik benim doktorum hiç bana öyle bişey demedi öncelik bebeğin sağlıklı olması 🙏
Tugraseda Kyaa1204 acaba fazla kiloyla mı hamile kaldınız çünkü zaten 10 12 kilo almayı normal sayıyolar benim bildiğim. Benimde kendime koyduğum hedef maksimum 10 12 kilo almak, neye istinaden cok aldınız dedi bana normal geldi çünkü
Kyaa1204 Tugraseda 85 le hamile kaldım ama boyun 1.72 5 aya kadar hiç almadım son 2 aydır bianda alınca bebekte kilolu olunca normal doğum zor olucağını dığuma kadar dikkatli gitmem gerektiğini söyledi aslında çok anormal bi kilo almadım ama bebekte iri olumca normal doğumdan korktu sanırım sezeryancı bi doktor zatem
Gkee Kyaa1204 ben de ilk 4 ay hic kilo almadim bianda kilo artışı yaşadım şuan 31. Haftamdayım 64 kiloyum ama hamile kaldığım kilom 47
Busra-1601 Kyaa1204 22 haftalik olup 11 kilo alan ben ağzım açık okudum 😀😀benim doktorum canim doktorum hiç kiloyla.ilgili bir sey demedi canim canim😀😀
Ahsenveannesi Kyaa1204 normal kiloya göre kilo artışın normal ama biraz kilolu gebe kaldığın için beklenen kilo alımın 6-7 kilo civarı. Boyumuz aynı Bende 83 le gebe kaldım 80 e düştüm doktoruö şimdiye kadar hiç kilomu sormadı🤣
Busra-1601 Kyaa1204 ya bilemedim ki bana bir yerde dur diyecek kesin ama iş işten geçmiş olacak bence dhdbdbbdbd
civcivsuyum Bende 33+3üm 72 ile hamile kaldım 81 kiloyum şuan doktorum bişey demedi bence çok değil 🤦🏼♀️
Kyaa1204 Ahsenveannesi 85le hamile kaldım şuan 95 im boyumdan dolayı çok abartı durmuyor ama 100e yaklaştıkça doktor geriliyor😅
Deryaa00 Kyaa1204 25 haftaligim 51ile hamile kalıp 49a düştüm bugün tartildim nerdeyse 58 8 kilo almışım 😁