Arslan10 Papatyakokulukiz saç kurutma makinesiyle kurut demişti bana ebe pansuman yaptiktan sonra kurutuyordum bende her lavabodan çıkış da ve 20.gune anca düşmüştü
Papatyakokulukiz Arslan10 normal o zaman demi canım sızlaması falan birde ayıptır söylemesi idrardan sonra yıkamaya cesaret edememiştim bezi ılık suyla ıslayıp öyle siliyordum yanlış mı yapıyorum
melike098 Papatyakokulukiz 34 gun oldu ic taraftaki dikisler yeni yeni dusuyor bi kac tane kaldı aynadan bakinca goruyorum ağrı sızı yapmıyor artik 1 hafta 10 gun falan benimde agrimisti doktor batikon falam hic bisey vermedi bana
Tugcecanan Papatyakokulukiz doktorunuzun bi krem vermiş olması gerekirdi. Ben her tuvalete girip çıktığımda kremi yeniliyordum 3-4 güne ağrısı geçmişti dikişlerde 2 haftada filan düşmüştü
Hazalaskin Papatyakokulukiz ebenize yada doktorunuza sorun da kullanın lütfen ben danışarak kullandım 🙏 çok fayda gördüm o bölge gergin dururdu hep ben öyle hissediyodum yani sürünce yumuşardi sanki gerginlik hissi
Arslan10 Papatyakokulukiz ilk günler benim daha iyiydi geçmeye başladıkça dikişler daha batıyor oturamiyordum bile ama batikon ve saç kurutma makinesiyle kurutmak rahatlamıştı normal senin de ama direk yikaman daha iyi olur bence
melike098 Papatyakokulukiz ilkinde daha once düşmüştü ikimcide biraz uzun surdu düşmesi cunku yirtigim çok fazlaydı bunda
Dunyevi Papatyakokulukiz banada 20 gün oldu kanama yeni yeni azaldı ama bi sıvı geliyor şimdide ve kokulu korkuyorum iğne batma hissi oluyor bakmaya cesaretim yok genital bölge temizliği yapmak istiyorum yine yapamıyorum sizin düzeldi mi