Demmet designermoms ayy şey bana olandan sana da olmus 😅😅 36+4 teyim doymuyorum 😅 neyse 8 kiloyla buraya kadar geldik son 13 gün 😅😅
Cerenalemdar Demmet banada yeme hissi gelmiyor kızlar 32. Haftadayım hiç kilo almadım ama bebemin kilosu gayet iyi anlamış değilim
Demmet Cerenalemdar yeme durumu bianda oldu bende anlamadim 8. Aya kadar yemek olsa da olur olmasa da olurdu şimdi sanki içimde bir canavar var sürrkli aç bebek suan istediğim kiloya ulaşmiş bu gün itibari ile dizginlicem 13 gün bi sabır cekmek zorundayım 😅😅
Asfdg designermoms 🙋🏼♀️🙋🏼♀️ bende burdayım 36+2 karnım tok olsa bile gözüm aç sürekli yemek istiyorum eşimde kızıyo benmde tansiyon problemim var tansiyonun çıkıcak zorlama daha fazla diyo ama gidip gizli gizli yiyorum 🤦🏼♀️
designermoms Asfdg yaa yapmayın yediklerinize çok dikkat edin ben kötü şeyler yaşadım tansiyon yüzünden çok güzel besleniyordum 3 gündür normal besleneyim dedim direkt tansiyonum çıktı bugün yine tuzsuza döndüm çok dikkat edin lütfen çok önemli 🥲
designermoms Demmet o da sıkıştırıyor diye gece çok içesim gelmiyor ama yapacak bir şey yok buraya kadar iyi gelmişiz bundan sonra da iyi olur inşallah 😂
Asfdg designermoms haklısınız çok tehlikeli evet dikkat etmek lazım ama bu hamilelik insanın gözünü döndürüyo yemek konusunda valla
Asyos34 designermoms 22 haftadan bende aynı sekıl hep açım yarım saat max ne yiyorsam tutuyor feci kilo aldım Allah yardım etsin
designermoms Asyos34 sağlıklı beslenmeye çalışın kilolar verilir önemli değil yeter ki yediklerinize dikkat edin 🌸
1029384756 designermoms benimde öyle az önce tost yapıp yedim ardından erik muz nektari yedim 62 ile hamile kaldım 78 kilo oldum 36 haftalığız daha 😜
designermoms 1029384756 maşallah olsun kilolar verilir 😂 ben tost yiyemiyorum yersem belki çavdarla yaparım o da o lezzeti vermiyor 😂 az önce ben de fındıkla muz yedim belki tutar diye😂😂
Busece06 Ben diyetisyen arıyorum şu an ağlıycam tüm değerlerim normal ama her gün 1 kilo alıyorum resmen katlaya katlaya gidiyorum son 1 haftada boğazımı kıstım yine devam ediyo aldı başını gidiyo
designermoms Busece06 ödeminiz var mı benim de son 2 3 günde kilom bir anda arttı doktorum ödem dedi Kaçıncı haftadasınız
ayseaaksoy designermoms bende 20. haftadayım iştahım çok fazla arttı gündüz gece hiç boş duramıyorum 😂👼🏻 göbekler kilolar yağlar bebeğimiz için değer 😂😂💖💖