Hazalaskin Lina36 ilişki yasak dikkar etmen gerekiyor. Ağır hareket etmen lazım hoplama zıplama falan yapmaman lazım bunları biliyorum canım
Lina36 Hazalaskin nolur dua edin çiksın çok piskolojmi bozuyo bu durum ve evde bir bebekle daha çok zor dinlenmek
anapanda12 Lina36 en az bi hafta 10 gün yatak istirahatine mahkumluk ilişki yasağı yemek tuvalet harici kalkmadan dinlenmek 20li haftayı beklemek olabilir çok geçmiş olsun
runkli0606 Lina36 28. Haftadayım hala çıkmadı ayrıca sınırda rahim ağzına 2cm kalmış ne kadar dinlenmek gereksede ister istemez ayakta durmak zorundayım. Rahim ağzını kapatırsa en kötü sezeryan olur sadece erken doğumu tetiklemesin diye dua ediyorum 😢🙏
Sema-yvzzz Sırt üstü yat bol bol. Ayaklarını yükseğe vermek şartıyla. Plasenta asagidaysa kahverengi akıntın da olur arada korkma. İlişki olmamalı eğer dikkat edersen 24. Haftalara kadar yukarı çıkma ihtimali yüksek
Lina36 Sema-yvzzz Rabbim ağzından işitsin inşallah canim benim yaa çok zor evde bir bebekle daha çok sıkıntı uzanmam ama işte oturuyorum hareketlerime dikkat ediyorum anı reflex yapmamaya çalişiyorum öyle ilişkiyi geçtim artık zaten
bebitomom Lina36 ben de şuan 24+3 haftadayım plasenta aşağıda ama rahim ağzını kapatmamış progestan verdi doktorum günde 2 defa içiyorum bol dinleniyorum bakalım haftaya kontrole gideceğim doktor çıkma ihtimali yüksek tam rahim ağzında değil dedi umarım ikimizin de çıkar
Lina36 bebitomom AMİN inşallah benimde randevum haftaya inşallah güzel haberlerle burda buluşalim kardeşim🤲
bebitomom Lina36 hadi inşallah sende güzel haberler verirsin ama aksi birşey olursa da sakın canını sıkma en kötü ihtimalle sezaryen olur doğum başka bir sorun çıkmaz stres yapma yeterli
Lina36 runkli0606 aynı sorun işte bende şuanda tamda bu yazdıkların cnm sadece ben 21 haftadayım allahım ya çok kötü bi durum ilkinde kayip ettim ikinci 5 aylık doğdu şimdide bu böyle
runkli0606 Lina36 Allah yardımcın olsun mümkün olduğunca yat yapılacak başka bir şey yok şimdilik 😢ben yapamıyorum ama yapmak lazım. 32 haftayı bi görseydik hayırlısıyla yaşam sınırını aşardık en azından
bebitomom Lina36 çok küçük ihtimal bu canım kaldı ki artık erken doğumu doktorlar engelliyor ilaçla vs 37 38 haftaya kadar getiriyorlar korkm rahat ol stres yapma
Nurs3na Lina36 Canım benimde plesanta aşağıda 18. Haftamda kanama yaşamıştım şuan 31 olduk plesanta zamanla çıktı yukarıya en son kontrolde güvenli bölgeye geçmek üzere demişti yani haftan küçük o yukarı çıkar boş yere stres yapma diyelim çıkmadı yani n fazla ağrısız kanama olur