ArvenMom guzelanne01_ sadece yatağını aldım ve kullanıyorum hem beşiğinde hem yanımda yatarken çok memnunuz
busragil guzelanne01_ al sana babynest :D ben böyle yapmayı düşünüyorum. Valla her şeyi alsak evde yer kalmayacak, yok reflü yastığı yok babynest yok beşik yok ayrı bitane daha yatak
guzelanne01_ Sedaseriner almiyim ozaman canım ben daha yoğun puset örtüsünü ve yatağını beğendim çok hoş ve rahat görünüyordu Ama ne zamana kadar kullanabilirizki dimi
Burnumageliyoduslkmsn Sadece yatak tipi olanı yaptırmış annem anne yanı beşiğimin içine sığıyor muhtemelen diğerinede girer kendi yatagimda bile koyarım yanıma çocuğun üstüne yatmayiz yani seti gereksiz buluyorum ama bence o kayık yatak alınmalı
guzelanne01_ Burnumageliyoduslkmsn ozaman ben hiç almiyim canım çünkü ben Yeni doğduğu andan itibaren beşiğinde yatıran biriyim yanımda asla yatırmam
Burnumageliyoduslkmsn guzelanne01_ Sen bilirsin canım ben çok beğendim çok gerekli değil ama kullanışlı bence olmazsa olmaz değil olsa güzel olur iki beşik aldım bunun yatağı sert geldi diye aldım canim
guzelanne01_ Burnumageliyoduslkmsn güzel duruyor canım Nerden aldın site ismi ne güle güle kullansın bebiş☺️
Cekilmezbirkiz Oğlumda annemle biz yapmıştık şimdi yeğenim yatıyor sonra da ben kullancam yine ama bebek biraz iriyse max 1 ay kullanılıyor bence gereksiz o kadar para vermek.
Burnumageliyoduslkmsn guzelanne01_ annem almıştı canım hatırlamıyorum kii dolap uygulamasında yapıp satanlar var uygun ordanda bakabilirsin