buseasyaa YaseminBatrk Doktorum çok geç dönüyor 9 temmuzu geçiyormuş gelişi ve olurda normal doğum istemiş olsaydım o süre içerisinde de olmuyor
Zeynepece1 buseasyaa tabiki çok erken. Giderse gitsin dr. Bebek anne karnında ne kadar kalirsa o kadar iyi
Ipek_2017 Hayır erken değil . Zaten sezeryan da genel olarak 38. Haftada alıyolar. Benim doğumum da 20 Haziran . Gelişimi iyi diyorsa doktor 5 gün ile ne olabilir ki canım. Doktorun zaten bizden daha iyi bilir. O sorun görmüyosa gönlünü ferah tut. ☺️
casper12 buseasyaa aynı durumla karşı karşıyayım doktorum izne cıkıuor 15 gün kdr bayramla birlestirince. 37+3 te alacak ben kabul ettim hamılelık beni cok fazla yordu cunku inşallh bi sıkıntı cıkmaz cok ta erken dgl aslında 1 hafta kdr erken almıs olacak tabi sizin kararınız. bu arada sezeryan tarihimiz ve haftamızda aynı 22 hazirana gün verdi :)
Sedaseriner buseasyaa bnm doktorum izne çıkacağını söylememiştim kontrole gittiğimde 37 haftada hemen aldı ve bebeğim 1 hafta kuvezde kaldı. Doğru karar verin bence
Cerennceren buseasyaa yok hayır olmadı sezeryan oldum ama sancım ve suyum gelmişti yoksa 38+1 e gün almıştım kuveze felan da girmedi
YaseminBatrk buseasyaa anladım. Hayırlısı olsun o zaman. İsteğe bağlı sezeryan ise kendi doktorunuz varken başkasına gitmek bence mantıksız. Sonuçta sizin takibinizi yapan o doktor olaki bir şey de Allahuhafaza bilgisi çok olur. Ama normal doğum için beklemiş olsaydınız sonuna kadar durun derdim.
Nurr_22_22 buseasyaa 37+4 te dogurdum 3100 kg daydi kızım 50 cm boyu vardı şükür sorunumuz olmadı hiç 4 aya yaklaştık
Cekilmezbirkiz buseasyaa doktor izinden gelince doğum olsa? Zorunlu mu planlı mı ? Bir riski yoksa beklenebilir ilk bebekse eğer beklemeye değer bence
buseasyaa Cekilmezbirkiz Maalesef olmuyor doktorum çok geç geliyor hatta geleceği süre zarfı normal doğum süremi bile geçmiş olabiliyor
Zdgn buseasyaa bebek tehlike yoksa anne karnındaki bir günü bir saati bile çok kıymetli doktorunuz maalesef hiç özverili değil herhangi bir risk yokken sırf işi tatili için erkene almak çok yanlış