Ea13334 Bende ilk aydan beri var 37+6 oldum hala devam ediyo yeşil akıntı kaşıntı pazartesi suniyle doğum yaptırıcak doktorum o yüzden hiç ilaç vermedi mahf oldum doğursamda kurtulsam şu mantardan
Nazlikrks Fahsj- bende ayni şikayet koyu kıvamlı yeşil akıntı doktor bana fitil verdi onu kullanıyorum 2 gün oldu Baya söktürdu mantarı
Aysnrbtnn Nazlikrks doktor nasıl muayene edip baktı bende aynı durumdayım koyu kıvamlı yeşil akıntı var 34 haftalık hamileyim ağrım da oluyor kasıklarda falan
Esmanur__0303 Fahsj- özel.bolgeni üzüm sirkesiyle yika canım suyun içine az bişey damlat rahatlatıyor iyi geliyor 21 haftalık hamileyim hala geçmedi benden de mantar illeti
Minmini Mantar için antibiyotik verilmez ki ya antifungal bir ilaç olmalı. Mantarınıza başka bir enfeksiyon eşlik ediyor muhtemelen. Ayrıca fitil ya da krem vermedi mi doktorunuz?
Lavantakokusu64 Fahsj- dut kürü içebilirsiniz. WC de taharet suyunuz ılık olsun içine sirke katın onunla yıkama yapın. Travazol krem var onu sabah akşam özel bölgenize sürün. Bunların yanında doktorum fitil vermişti onu kullandım birde mantarı söktü bir daha olmadı şükür
Minmini Bir de temizliğinizde özel bölgenize sabun, duş jeli ya da diğer intim temizleyicileri sürmeyin mantarınızı tetikler. Yalnızca su ile temizlenin ılık su özellikle🙏
Mehtapp42 Aysnrbtnn bende de aynısı vardı ama o idrar yoku enfeksiyonu değil mantardır ve mantarın tedavisi farklı . Mixovul fitil yazdırın doktorunuza danışıp 3. Günde gitti akıntı ve kaşıntı 1 aydır ç çok rahatım :)
Mehtapp42 Aysnrbtnn bende de aynısı vardı ama o idrar yoku enfeksiyonu değil mantardır ve mantarın tedavisi farklı . Mixovul fitil yazdırın doktorunuza danışıp 3. Günde gitti akıntı ve kaşıntı 1 aydır ç çok rahatım :)
Ea13334 reisMom yok daha erken aslında ama bebeğim biraz tombik normal yapabilmem için bu hafta suniyle doğurmam gerek
reisMom Fahsj- uzun süredir benim de var öldürüyordu beni fazla antibiyotik kullanımı da manaya yapıyor fitil de kullandım krem de hic bir işe yaramadı sirkeli su önerdi doktorum her 2 günde bir tekrarladım sık sık camaşır değiştirdim gece yatarken nefes alması İcin boş pijama giyinip camaşır giymedim şükür iyi geldi artık haftam da ilerledi 38+3 üm doktor artık yapma diyor
reisMom Ea13334 kac kg ki benim kızım da 3350 39 la da uyumlu doktora göre 39+4 şuan ama normalde 38+3
reisMom Fahsj- elma da kullandım üzüm de hic gark etmiyor doktor da fark etmez demişti üzüm sirkesi daha etkilidir diye düşündüm ama bir şişe üzüm bir şişe de elma sirkesi bitirdim sonra da şükür toparladım inş bir daha hic olmaz