Smhes23 Merhaba 27 haftalık oldum. Bebişin kıyafetlerinin etiketlerini kesip yıkayıp ütüleyip hazır etmek istiyorum ama etken mi bilemedim. Daha sonra ev temizliği var. 32 de bitirmiş olmak gerekiyor diyorlar sizler neler yaptınız ?
Ece_burhan Smhes23 valla insan git gide ağirlasiyor ve bir iş yapasi gelmiyor ben 29 haftaligim sadece bi bebek cantam bi de kendi kiyafetlerim var hastahanede giyiceklerimi almadim daha 34 te bitirmis olmak istiyorum
Deletedmom_50 Smhes23 canim riskli bir gebeligim var şuan 25+2 hafadayim. 30 haftaya herseyi bitirmiş olacam
Smhes23 DolceBabanne şuan için doğal ilerliyor fakat her gebelikte risk var dedi doktor. Daha önce 2 düşüğüm var temkinli olmak istiyorum açıkçası
Deletedmom_50 Ece_burhan bencede benim alışveriş tamam 25 haftalik ama yıkama ütüleme felan 30 haftaya hepsini bitirmiş olacam
Senaykork Smhes23 28 de çamaşır ütüyü bitirdim , 31 de ev temizliği , şimdi 33 de kuaför işlerimi halledicem 34 tede canta hazirlicam inşallah
Smhes23 Senaykork bende öyle düşünüyorum gerçekten çok rahat olur bu şekilde. Birde sıcaklar geliyor temmuz ağustos zaten son ay o aylara bırakmak istemiyorum
Senaykork Smhes23 aynen öyle, ben mesela 30 dan sonra inanılmaz agirlastim bebeğim kız olucak, yalancı sancılarım başladı o yüzden kendini iyi hisseden yapsın ağrılarla çok zor oluyo is
Rym2023 Ya bende 28+5 im, hiç bişi yapmadım 😂 korkuyorum yetişemicem diye ama tuhaf bir rahatlık var anlamadım kendimde
Smhes23 Rym2023 benim de öyle. Bugün kıyafetlerin etiketlerini kestim işte daha alınacak eksikler bile var 🤭
kucukbebek Smhes23 Bizde 28 haftaligiz, bende baslasam mi yikamaya diye dusunuyom. Bir gunluk is aslinda, zor birsey degil makina yikiyo bir utulemek kalicak. Bilemedim bende🤷🏻♀️
Smhes23 kucukbebek yıkanacak kuruyacak ütülenecek katlanıp yerleşecek ve bunlar sadece kıyafetler değil. Nevresim takımları puset örtüsü vs vs. Benüm gözümde büyüyor açıkçası