Evrem990 Sila2611 tamamdır.bide son sorum olucak.çok oldum ama siz tam kaçincj haftada yaptirdiniz acaba
Sila2611 Evrem990 olur mu aşkolsun istediğini sor.. ben yanlış hatırlamıyorsam 23. haftamın içerisinde yaptırmıştım ya 22 sonu yada 23 ün içinde ama sanırım 23 ün içindeydi elinden geldiği kadar 24 e yakın falan yaptır göstersin net olsun baya
ikbalk Minik1Civciv tekirdağ’da özgür bige’ye yaptırdım. Zaten kendi doktorumdu, memnunum kendisinden. Martta 1100’dü şimdi zam geldi mi bilmiyorum
ikbalk Minik1Civciv yaşam hastanesinin hemen orda diş polikliniği var, onunla aynı binada. İnstagramdan özgür bige diye baktığında tam adres telefon bilgilerine ulaşabilirsin canım
Minik1Civciv Golge98 canım ya 6 ya çeksene ben ben pazartesi gitsem 7 tam 10. Gün oluyor 6 9. Gün oluyor
Minik1Civciv Golge98 gerçekten mi ya egemeni övdüler devlette bi abla ile karşılaştım. Baya kötü yorum yaptı. Arkadaşım ardada doğurdu. Çok memnun. Bu sefer sen böyle diyorsun çok soğudum ya
Minik1Civciv Golge98 hahahahah 600 veriyorum inşallah olurum ya umarım doktor iyidir ultrasonu iyidir. İlgilidir. Tek tek anlatıyor değil mi ? İlaçları falan soruyor mu nasıl ilgili mi ?
Minik1Civciv Golge98 peki kaç tane ultrason kağıdı veriyor ay bana renkli istesem verir mi yüzü falan belli midir acaba iyi mi sağlıklı mı güzel haberlerle geleyim yarın inşallah kuzum