Deletedmom_116 Kızlar aşırı baş ağrım başladı Tansiyondan mi acaba Sağlık ocağına sordum Değildir dedi saçma sapan 🙄Tansiyon yüksekliği risk teşkil ediyo galiba öylemi 🙄🥺(hastaneye git demeyin gidicem…)
alyapoyraz Deletedmom_116 kız ben dogurucam sen hala doguradin 😂 baş ağrısıda doğum belirtisi git acilden giriş yap canım
_yfs_ Deletedmom_116 kızz dün gece gözümü kırpmadım başımın ağrısından ama tansiyondan değilde benimki gereksiz bir konudan hüngür hüngür ağladım gece sabaha kadarda baş ağrısı çektim 🫣 tansiyon ölçmekte aklıma gelmedi geçmiş olsun sanada 🌹
_nigarr24_ Yüksek tansiyon erken doğuma sebep demişti doktorum,senin korkacağın birşey yok zaten bırak da doğsun artık🤣
_nigarr24_ Deletedmom_116 internetde bir sürü olumsuz şey okudum ama doktoruma sordum yüksek tansiyon çok çok çok yüksek olması lazım o yazılanların olması için. Bende maksimum 130/90 oluyor öyle bir sorun yaşamadım. Sancı zamanı benim de başım ağrıyordu. Herhalde stresten veya uykusuzluktan. Sancın azaldıysa biraz uyu dinlen
Deletedmom_116 Şaka gibi 😬😂sinirden gülüyorum acılı aradım Tansiyonum yüksek diye Biz bişey yapmayız Yetişkin acile git kadın doğum acil bişey yapmaz diyo 😂😂Allah im sana geliyorum
Beigebaby Deletedmom_116 benimde en son gittiğimde 14/8 çıktı doktor evde sürekli takip et 14/9 olursa haberleşelim demişti . İsterseniz doktorunuza danışın
Deletedmom_116 DolceBabanne İlkte gözümün önünü goremiyorum ama ölçüm cihazı yoktu olcemedim Sonra düştü sanırım biraz 🥺🥺
Novamomy Deletedmom_116 tansiyonun kaç 😂😂bi söylesen tansiyon yüksekliğine dahiliye ya da kardiyoloji doktorları bakar kadın doğuma gitsende seni oraya yönlendirecek zaten
DolceBabanne Deletedmom_116 limon varsa evde limon ye tansiyonu normale düşürür. Ama çok yeme 2,3 dilim
Deletedmom_116 Novamomy Normalde hiç olmayan şey hamilelikte oluyo ama onu napcaz😂😂 geçen de yüksekti Kontrol altında dürüm bı sure 14/9 çıktı az evvel
Deletedmom_116 Beigebaby doktor numarası falan yokki acile gidicem cnm Gözümün önünü goremiyorum Resmen Yazarken bile iki üç goruyom😬
Novamomy Deletedmom_116 şimdi başın yüksekte yat sakin ol ve limonlu su iç 1 saat boyunca 15 dakika aralıklarla tansiyon kontrolü yap hala yüksek seyrediyorsa en yakın acile başvur ve doktorunu bilgilendir ölctügün tansiyonu bir kağıda not et gittiğin doktora mutlaka gösterirsin
AyFa1608 Deletedmom_116 aşkım benim arada yükseliyor muydu bu arakay mı yüksek? Gelişimi durdu dediler ya o zamandan sonra yükseliyorsa sıkıntı. (HASTANEYE GİT) , 😂😂