balbadem1 Busraa-aa bende bir sonraki adetimde gidicem doktora bana da bence başlatacak tek umudum onlar kaldı suan için hsg çektirdim normal eşim de sperm baktıracak ama yumurtalarım yeteri kadar büyümüyor pcos olduğu için yumurtlama görmedim geçen ay
Busraa-aa balbadem1 bu ilaç işte yumurtaların büyümesine yardımcı oluyor inşallah güzel sonuçlar alırsın 🤲🌸
balbadem1 Busraa-aa inşallah canım benim ya sperm normal tüpler açık tek pcos var benim de tek şansım bu kaldı artık sonrası malum 😔
Busraa-aa obiranneeeeeeeee klomen hapı kullandım doktor kontrolünde kullanmadım ben ilk gebeliğim boş gebelik oldu 4.5-5 ay sonra tekrardan kullandım şu an 12 haftalık sağlıklı bir gebeliğim var ama size tavsiyem tabii ki de doktor kontrolünde kullanın
Senacan1 Kızlar merhaba bugün doktor sonuçlarımı aldım. 6 aylık evliyim adet düzensizliğim vardı gebelik istiyordum. Doktor adet sökücü verdi bide 5 ay doğum kontrol hapı kullan dedi sizce faydası olur mu. Bide korunmalımıyım bunları kullanırken
_Feslegennn__34 Busraa-aa bende kullandım 16 da başladım dün de gittım istedıgım gibi büyümemiş tekrar pazartesi gel dedi ay inşallah benımde tutar
Esois Meneksedemir bizde 3 4 ay denedik olmadi doktora gitmedik ben sogan suyunun iyi geldigini duymustum onu kullandim ayni zamanda esimede keci boynuzu kaynatip suyunu icirdim o ay hamile kaldim ama denk mi geldi yoksa sularmi ise yaradi bilemiyorum sogan suyu bircok seye iyi geliyormus enfeksiyon kistlere felan benim surekli enfeksiyonum vardi belki o ay ona iyi gelmisde olabilir internetten arastirabilirsin sogan suyunu
Senacan1 Mucizemolsunn ay teşekkür ederim bugün doktora gittim sonuçlarımı verdi adet söktürücü verdi bide doğum kontrol hapı verdi dedi bunları kullan adetin düzene binsin öyle gebelik düşün. Sizce kullanmalımıyım ilaçları
Mucizemolsunn Senacan1 doğum kontrol hapı ortadaki sorunu kaldırmıyor üstünü örtüyor sadece ..o yüzden hayıt sirkesi en doğalı etkilisi
Kubrakarahan Meneksedemir ovülasyon takip edip iki güne bir ilişkiye girdik 15 dk da uzandım kaldım çok şükür 🥰
Elif_p Meneksedemir canım adetin 9. Gününden itibaren gün aşırı ilişki yasamak etkili oluyor 18.güne kadar
Senacan1 Mucizemolsunn hayıt sirkesi aldım ama nasıl kullanmam gerek bilmiyorum siz kullandınız mı nasıl içiyoruz ne zaman ne kadar
Busraa-aa Mervedenizkrks kendim kullandım ama tabi ki de doktor kontrolünde kullanılmasını tavsiye ediyorum çünkü İlk kullandigimda boş gebelik oldu düşük yapıp kürtaj oldum
Mucizemolsunn Senacan1 sabah akşam düzenli olarak aç karna ,2 yemek kaşığı sirkeyi kahve fincanına koyup üzerine çok az su ekleyip içtim sabah, akşamda aynı şekilde içtim .
pnar8007 Meneksedemir şuan 2. Çocuğuma çok yeni hamile kaldım henüz doktora gitmedim ama ilki hemen olmadı hiçbir sorun yok ama acele etmeyin demişti doktor 2 sene sonra kendiliğinde oldu fakat ikinci bebeğim o kadar kolay oldu ki adetimden hemen sonra denedik ve tutmuş ilk bir hafta öneriyorum benimki öyle oldu