Kelebekcim Tugraseda yani belkide ama başka memlektte olduğum için görmüyorlar beni çokta arkadaşım yok açıkcası
bitterciko Kelebekcim niye söylemedin diye trip atanlar da oldu gayet anlayıp saygı duyanlar da oldu.
guzelanne01_ Kelebekcim bende aynıydım canım 20 haftama kadar hiç kimseye söylemedim açıkcası söyliyesimde yoktu Hem çevremde çok sevdiğim bebeği olmayan sevdiklerim var hemde nazarı çabuk çekerim☺️Ama maraş depremzedeyim depremde herkez öğrendi
ArvenMom Kelebekcim 5 ayımda annem dahil bütün çevrem öğrenmişti kimseye söyleme gereği duymadım sadece eşim ben biliyorduk
Deletedmom_49 Kelebekcim en güzeli ben de anında paylaştım ama sonradan pişman oldum herkesi her şeyi bilmek zorunda değil sonuçta en doğrusu
cherryblossom7 Kelebekcim 33. Haftadayım aileler dışında kimse bilmiyor ne fotoğraf koyarım ne de söyledim
sevaldqn1 Kelebekcim bende söylemedim kimseye aile dışında 3 5 arkadaşım biliyor sadece ve bilmiyorum doğurana kadar söylemem sanırım diyesim gelmiyor 😅
Bendenizanne Kelebekcim kapıdan dışarı çıkmıyomusunuz acaba? Nasıl saklayabildiniz 30 hafta az değil 🙄🙈 ben pazara çıkıyorum annemlere kayınvalidemlere falan gidiyorum gezmelerden gelmiyorum haliyle denk geliyorum tanıdık arkadaş vs bilmeyen kalmadı 😂
Sibel_gedik Bendenizanne ya ben ilk oğlumda 32 haftaya kdr kimse beni hamile bilmiyordu , yani 69 kiloydum o zaman . hatta göbeğim neden yok diye üzülüyordum 😄 iç karnım genişmiş, tesettürlü olduğum içinde bol giyinince anlaşılmıyordu 🤭
Kelebekcim Bendenizanne farklı memlekette yaşıyorum her iki taraftan da o yüzden bu kadar rahat yani 😊
Bendenizanne Sibel_gedik ben tesettürlü değilim ama dar giymiyorum geniş giyiyorum şuan 31 haftamda olamama rağmen doğurmadınmı az kalmış gibi diye sorup duruyorlar o derece göbeğim var saklayabiliyosanız ne güzel 😄
Kelebekcim Papatyagbsn anneme hep soruyorlar mış ama annem düşünüyorlar diyormuş 😊sonra gelip bana kızıyor senin yüzünden diye
elif-asil Kelebekcim aileler ya da yorumda yazanlar yakın çevre biliyo dıe onlar birine demiyor mu… Ben ilk hamileliğine 3 ay söylemştm eltiye görümceye ki onlarda söylerken kimseye demeyin dedm eltim aynı gün eşimin sülalesine demişti teyzeler dayılar… 30 hafta kimseye demeden İİ saklnmş..
Kelebekcim elif-asil vallahi benim kulağıma gelmedi annem babam amcam biliyor herhalde dememişler duyulmasında