Mylove1998 Alif63 ama ne olursa olsun bı doktoruna sor bilgi al en azindansa bebeğin sağlığı için fazla ağrı dedigin için bı baktirmanda fayda var
Alif63 Ess1 Sulte Papiiii Papatyam17 Mylove1998 Gumus25 _Aslihan-Dmrts doktora geldim enfeksiyon kapmışsındır dedi ve 2 tane serum verdi 1 biri büyük biri de küçük şuan serum kolumda bekliyorum kan ve idrar verdim sonuçlarim çıktı serumun bitmesini bekliyorum sonuçları öğrenmek için cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim
Mylove1998 Alif63 geçmiş olsun dikkat et ama bol su içmeye çalış ben hep öyle yapıyorum bide enfeksiyon varsa da altı kuru tutman gerekiyor diğer türlü çabuk enfeksiyon kapabiliyosun
Alif63 Sulte doktor kanımda enfeksiyonun çok yüksek olduğunu söyledi bebeğe zarar verir düşük riski olabilir dedi😭
Guneskemikseda Anormal olduğunu düşündüğünüz her şey de sağlık kuruluşlarına gidin lütfen burda cevap aramak ne kadar sağlıklı? Doktorlar bile buna telefondan mesajdan karar veremez
Alif63 Guneskemikseda haklisiniz gittim gider gitmez serum verdi ve kanım da enfeksiyon vardı enfeksiyonun bebege susuk yaptirabilecegini söyledi…
Ess1 Alif63 Allah’ın izniyle bişi olmaz bunu kafana takip moralini bozma su iç herşeye şifadır bebek anne rahmine düştüğü an çoğu hastalığa şifa bile oluyor buda kısa bir süreçtir umarım kötü düşünme bişi olmayacak insAllah
Sedefibrahim Alif63 benimde çok ağrıyo 18 haftayız bizde ama rahmimiz genişliyo ağrılar normal vücut değişiyo olabilir bence
Alif63 Sedefibrahim genellikle öyle ama benim ki enfeksiyondanmış ve bebeğimi düşük yaptırabilecek bir büyüklükte
Alif63 Sulte doktorum ilaç verdi ama çok kötü konuştu idrar da ve kanda enfeksiyon var kandaki değer sıkıntılı dedi normal referans değeri -5 olması gerekirken benim ki 70.6 yani 75.6 değer fazla ve bebeğe zarar verebilecek bir büyüklükte😔
Alif63 Mylove1998 benim hem kanimda hem idrarda enfeksiyon var ve doktir kandaki değer sıkıntılı dddi normal referans değeri -5 olması gerekirken benim ki 70.6 yani 75.6 değer fazla ve bebeğe zarar verebilecek bir büyüklükte😔
Mylove1998 Alif63 doktor ilaç bile vermedi mi ona rağmen ben idrarda olduğu halde kanlı olduğu için gittim bende bebeğe zarar olmuştur diye de kana bakmadı bana doktor sadece idrara baktı o yüzden antibiyotik verdi ama ben gününde gittim enfeksiyonun gununde