kuvvetlemuhtemel ffnurr Olumsuz düşüncelere kapılmayın, değerinizde bir düşüklük yok, inşallah her geçen gün katlaya katlaya artar 🙏🏼 iyi haberler alırsınız umarım yakında 💌
elifebe80 Bende 7 hafta oldum . 3 gün önce devlette 6+4 gittim kalp atışı yok dendi 15 gün sonra çağırdı bi de özele gideyim dedim 2 gün sonra 6+6 da gittim kalp atışını duydum 🥹❤️ az küçük 6+2 görünüyor dendi ama sıkıntı değil 3-4 günlük fark dendi 😌
Gulsumt elifebe80 benımde suan halsızlık iştahsızlık hep uyuma ıstegi adet sancısı gbı kasık agrıları , bulantı daha başlamadı 6+3
mhmtsmy naneliseker_ 6+5 iz 🌸kese göründü ve kalp atışı duyduk şükür..başından beri adet sancısıyla karın ağrısı karışımı ağrılar çekiyorum hala da var.halsizlik,iştahsızlık,tiksinti var
ffnurr naneliseker_ İlçe de devlet hastanesi mevcut yalnızca . Beta takibi yapılmıyor 2 hafta sonra gel keseyi görelim dedi . Tedavi sürecindeyim zaten 3 senedir gebe kalamıyordum kendiliğinden oldu . Bu süreçte genetik testler yaptıracaktık . İnşallah sağlıkla devam eder diye umut ediyorum 🥲
Gulsumt Sinem2019 benımde kese gozuktu kalp atışı gozukmedı 5 haftalıkken gitmiştim şuan 6+3 7 haftalıkta tekrar randevum var kalp atışını duyarım ınsallah