naneliseker_ YuvarlanamayanPaanda usg ile haftayı hesaplar keseye bakarak büyük ihtimal :) karışık durum Ama Allah nasip etmiş:)
Sukriyeayzz Feyza_d pazartesi gittiğimde 5+6 haftalıkdı sadece keseyi gördük 8.haftamda yine kontrole gidicem inşallah görürüz ☺️
Busraaa1014 naneliseker_ Göbekten mı basladiniz koldan mı. Ben bugün yaptırdım böyle kırmızı nokta gibi kaldı kan toplamış gibi ufak ama belli oluyor. Sizde öyle oldu mu?
naneliseker_ Busraaa1014 evet o normal. Morarma veya kan toplar gibi oluyor geçer. Bazen olck bazen olmayacak. Kaç haftaliksin ben 10 gündür devam Doktorum ilk 4 ay göbek daha etkili dedi
Busraaa1014 naneliseker_ Benim bugün ilk gunumdu daha çok yeni yarın tam 4 hafta olacak kısmetse adet döngüsüne göre
naneliseker_ Busraaa1014 tamam erken başlamanız iyi olmuş kac dusyk.var ? Hap da aliyor musunuz ?doktorum ilk 4 ay göbek daha etkili dedi :)
Busraaa1014 naneliseker_ 2 düşük var biri kimyasal coraspirin 100 mg kullanıyorum bide. Evet Allah’tan çok erken farkettim adetime daha 2 gün bile var
Bircan67 naneliseker_ merhaba 8+5 bulantısız bol iştahlı bool uykulu devam ediyoruz kalp atışlarını 7 . Haftada duyduk güzel gidiyoruuz bakalm 😍
Figen-nct Aleyna1305 benim bugün tam 5 Hayfa oldu bugün kan verdim sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum hayırlı haberler alırız inşallah 🤲
Sumeyyealts kuvvetlemuhtemel evet normal progesteron yükseldiği için gaz, kabızlık, ishal gibi problemlerin olabilir endişe etme, şişkinlik bu yüzden olur
ffnurr naneliseker_ Merhaba bugün öğrendim 4 gün gecikme ile değerim 70 adet olcak gibi kaşık ağrılarım var . Hafif mide bulantısı çok az ama . Çok korkuyorum daha önce 2 kimyasal gebelik yaşadım değer düşük gibi geliyor . Yine kaybetmem inşallah bebeği 🥺
naneliseker_ ffnurr ilk gebelik mi ? İnşallah bu sefer olur ama keşke gebetik test verseydiniz. Değer ise 2 günde 2 katı artmalı nasıl çıktığı önemli değil.
kuvvetlemuhtemel ffnurr Olumsuz düşüncelere kapılmayın, değerinizde bir düşüklük yok, inşallah her geçen gün katlaya katlaya artar 🙏🏼 iyi haberler alırsınız umarım yakında 💌
ffnurr naneliseker_ İlçe de devlet hastanesi mevcut yalnızca . Beta takibi yapılmıyor 2 hafta sonra gel keseyi görelim dedi . Tedavi sürecindeyim zaten 3 senedir gebe kalamıyordum kendiliğinden oldu . Bu süreçte genetik testler yaptıracaktık . İnşallah sağlıkla devam eder diye umut ediyorum 🥲