Kızlar bır haftayı gecıktır mutfak lavabom koku yapıyor ama gıderden de olabılır bilmiyorum kokuyu yok etmem için önerebileceginiz bir yol varmı deneyeyim
Mutfak lavabonun koku yapıyorr😒
Zeynepikranur Karbonat dökün üstüne sirke. Köpürdükten sonrada sıcak su. Bol kullanın karbonatı
Zeynepikranur burdan arkadaşlar vardı bana da kapak önerdirler canım ve borunun değiştirebilicegşmş söylediler
Zeynepikranur canım bende de vardi borusu değişti ve sürekli çamaşır suyu döküyorum lavaboya.
İcak su sirke Çamaşır suyu çok denedim ama az rüzgar olsa kokuyo Nasi gecerki bu durumdan tek ben muzdaribim diyodum 😬😬
@Zeynepikranur boruyu u şekline getirin Kaynar su dökün
Zeynepikranur Boruyu değiştirebilirsiniz.Birde sık sık lavabo aç dökün . Her gün domestosla ovalamaya özen gösterin .
Zeynepikranur bol bol karbonat ustune limon suyu beyaz sirke iyice kopurdukten sonra 1-1.5 lt kadar kaynar su dokebilirsiniz ben bu sekilde sonuc aldim
Zeynepikranur geceden çamaşır suyu döküyorum hep ben arada bziimde oluyo.
Lavabo aç da döküleblr veya sirkw karbonat falan .
Bide o lavabo süzgeci çıkıp temizleniyomus altında pislik biriktiği içinde koku yaparmış
asli_12 evet boru da su kalınca koku olmuyormuş biz denedik kesildi
Sevgierkan aynen onu da yazacaktım adaptör conta diye geçiyor YouTube dan araştırıp değiştirin inşallah o kesin çözüm olur
Zeynepikranur
Sevgierkan tamam cnm bı deneyecm
beyzacmvrc tamam cnm
likesah inşallah bende bı deneyeyim de kokudan yıldım
Deletedmom_116 benimde öyle bide hamileyim iyice tiksiniyorum 😀
Mustafayigitvebeytugannesi bütün yolları deneyeyim olmadı boruyu degıstırcem cnm tesekkurler
Zeynepikranur ben cami açıyorum kapatmiyorum 😂🙈
Zeynepikranur rossman gider kokusu canım başka hiç birşey kokuyu engelleyemiyor
Deletedmom_116 ahh keşke bende de bu yöntem işe yarasa sabaha kadar acık kalsa yine o koku😀
Basak3417 tamam cnm bi deneyehim