Barismom Kızlar Detaylı ultrason zamanım geldiğinde şehir dılşında olacağım, en yakın Iğdır da detaylı ultrason çektirebilirim. Iğdır da olup doktor tavsiyesinde bulunabilecek olan var mı
Premsesssprenss Barismom ben Abdülhamit bey de yaptırdım😊 her şeyine en ince ayrintisina kadar baktı zaten normal kontrollerde de ayrıntılı bakan bir doktor😊 ama detaylida daha ayrıntılı baktı tabiki tavsiye ederim kendisini🤗
Neseren Raşit İlhan var bizim detaylıyı o yapmıştı bir de Abdülhamit Bozyiğit var onu da övüyorlar ama ona hiç gitmedik bilemiyorum. ikisi de özel muayenehanesinde bakıyor
Barismom Neseren raşit beyden memnun kaldınız mı peki? Herseye detaylı bakıp aklınızdaki tüm soruları giderdimi nasıl bir doktor??
Barismom dilarakerem01 ığdırlı mısınız🥺 insan ailesiyle yakın şehirde bile olsa zor malesef 🥺🥺 benim eşim Doğubayazıtlı okullar kapanınca oraya gideceğiz detaylı ultrason için Iğdır gideceğim fikir almak için post açmıştım 😊
mihrimacan Barismom Doğubeyazıt ta mediza da Ahmet bey hala orda mı bilmiyorum ama mükemmel bir doktor
Barismom Premsesssprenss çok teşekkür ederim cevabınız için ama malesef kendisinin randevuları 2ay doluymuşş🙄
2prenses_masal-oyku Premsesssprenss ücreti randevusu hakkında bilgi verirmisiniz randevu sistemine baktım gebelik takibi yoktu doğum falan var doğuma mı alıcam anlamadım numarası varsa yazsanız bana
Barismom Premsesssprenss malesef o yüzden sadece raşit bey veya özel Iğdır hastanesi kalıyo şansıma 🤷♀️
Premsesssprenss Barismom özel igdir dan ziyade Raşit beyi tavsiye ederim 2 kere ona normal muayene için gitmiştim. Özel Iğdır dan çok daha iyi kesinlikle🤗
Barismom mihrimacan teşekkürler ama detaylı ultrason yok. Ben son doktor kontrolüne gidip gideceğim zaten sadece detaylı ultrason zamanım oraya denk geldiği için onun için doktor arayışına girdim ama en yakın Iğdır da var ya da Erzuruma gitmek lazımmış
Barismom Premsesssprenss biraz İnternet te yorumlarında baktım inşallah Bi aksilik olmazsa raşit beye giderim bende 😊
Premsesssprenss 2prenses_masal-oyku 05346633878 bu sekreterinin numarası gün içinde arayıp randevu alabilirsiniz🤗 ücreti de 450 tl
Defne0505 Kesinlikle medlife hastanesi seyithan hocamız var cok memnunum oraya gitmenizi tavsiye ediyorum abdulhamiti duydum pek iyi degıl bence en güzeli medlife hastanesi❤️
2prenses_masal-oyku Defne0505 çok pahalı yaa kan ve idrar verdim 540 tl istediler bu normal değil ya cidden abartmışlar bence hani benim eşim kamu personeli öderim sorun etmem belki ama asgari ücret alan birisi gidip de o parayı oraya vermez bence 250 300 desen yine anlarım okey derim de 540 çok pahalı ve giriş için de ayrı bi ücret veriyosun seyithan beye bende gittim bu hafta yine gidicem ama son olarak
Barismom Defne0505 ığdırda mı bu hastane?? İlk defa siz önerdiniz. Ben sadece detaylı ultrason için arıyorum ama orda hastanelerde genelde radyoloji doktoru çekiyor onu istemiyorum