Ozbead Benimde 22 Şubat bugün kontrol vardı herşey yolunda gidiyor ama sancı falan çıkmadı nts de 41 e kadar Gidicez sanırsam bizde
Aysrnur mmrv sen 27 subat son adet tarihim demissin de nasil 37+6 oluyosun cnm benim. 28 subat ama ben 37+5 im🤗🤗 gunlerimi karıştırıyoz acaba
Aybukealtintas Ceydadefne1 11şubat benimde, 40+1 deyiz, bugun kontrol e gittim, dün nişan gelmişti hala da geliyo zaman zaman, 3 cm acıklık olmuş bugun yarın dogum olur dedi doktorum, arada bir sancı gelip gidiyor ama bakalım bekliyoruz 🤗
Zeynozeyyo Aybukealtintas kız benimde 12 şubat son adet tarihim 40haftalıgız hiçbirseyim yok ne agrım ne acıklıgım 😔nişan dan sonramı acıklık oldu yoksa doktor kontrolerinde varmıydı
blackberry118 Ceydadefne1 canim benim 6 subat hala dogurmadim belirtim de yok acele etme. 42 haftaya kadar normalmis uzamasi. Sadece her gun yakibe gitmekten çok yoruldum artık.
Aysrnur Edanurusta benimde 28 subat 37+5 bugun ilk kez sari sümüksü akinti geldi keske nişan olsaydi nisan ola blir mi ki blmiyrm da🤔
Edanurusta Aysrnur Benimde ilk doğumum o yüzden bilmiyorum maalesef 😔 bilen birine veya doktora danışırsan daha iyi olur
ysmnse Ceydadefne1 25 şubat adet tarihim 38+1 deyiz kasılmalar düzensiz sancılar ağırlaşmalar uykusuz geceler cuma günü çatı muayenesi var bende ne gelen var ne giden 🙄 😬
Aysrnur mucizem61 benimde 28 şubat🤗 ama tik yok bugun sari sumuksu akinti geldi ama nisan mi bilemiyorum
mmrv Aysrnur yukarda bi arkdas 25 subata 38+1 demis onla benm ayni oluyo senle farkli :) bilmemki otomatik cikan bu ztn benim uygulamadaki.
ardengunes 12 Şubat 😊 suan Haftamiz 40 tam çarşambaya gün verdi suni ile baslicaz korkuyorum çok neler yasicam nasıl geçicek acaba düşünceleri bitmiyor suniye cevap vermezse sezeryana Doncez baş aşağı pozisyonunda ama kanala girmemiş 😣
Aybukealtintas Zeynozeyyo dün aksam baya sancı oldu muhtemelen o arada açılma oldu, bugunde muayenede alttan muayene yaptı doktorum 3 cm acıklık var dedi daha önce hiç etmemişti o yüzden bilmiyorum acıkcası varmıydı yokmuydu. Ama 1 gün önce ye kadar aynı senin gibi valla hiç tık yoktu
Eliiiiffffff Mrv06 biz geçen gittik çatıya girmiş dedi sancılarım vardı benimde nts cekti çıkmadı birşey yalancı sancılar dedi Çarşamba gidicez tekrar bakalım ozaman ne dicek allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize🙏🏻 Belim ve kasıklarım ağrıyor
Mrv06 Ceydadefne1 26 şubat perşembe sezeryan ama sancım var bnm geçen hafta düzensiz çıkıyordu bugün sıklaştı iyice fena vuruyo
Beyzakoc 28 şubatız bizde bekliyoruz bakalım geceleri bel ağrılarım oluyo eşime tutunarak dönüyorum fakat başka bişey Yok Perşembe kontrole gidicez Doğumu konuşalım dedi doktor
Ceydadefne1 Beyzakoc bnde oyleyim ama son altan muaynemden snra baya kotu oldum yarin kontrolum var doktora dicem sezaryan oluyosa beni alin 😐