Ceydadefne1 Kizlar benim 16 subat adet tarihim ve dogum hala yok cuma aksami altan muayne oldum aciklik yokmus ama muayne oldugumdan beri cok agrim oluyo boyle donemiyorum yatakta her harekette bi agri giriyo sizlerin nasil boyle olupda dogumu gerceklesen var mi
snmtncr Ceydadefne1 benim de son adet tarihim 22 subatti. 38+4 olduk. Bende de bir sey yok. Hafif yalanci sancilar var. Cuma kontrolumuz var bakalim ne diyecek doktorumuz
Burccu Ceydadefne1 benim son adet tarihim 25 subat. 38+3 olduk. Insallah cok bekletmez🙏🏼🌸 hic bir agrim sizim da yok
Edanurusta Ceydadefne1 Benimde 28 Şubat son adet tarihim. Geçtiğimiz Salı günü çatı muayenesi oldum 2 cm açıklık olduğunu 1/2 hafta içinde Doğumun gerçekleşeceğini söyledi. 1 hafta oldu hala gelesi yok sanırım 😤 ağrılarım ve sancım var ama çok sık ve şiddetli değil
mucizemizibekliyoruzz Ceydadefne1 38+1 haftalığız bekliyoruz bakalım bizde de tık yok. Nişan geldi, hatta ishal ve kusma oldu 1 gün aniden. Yalancı sancılarımda vardı nstde de düzensiz sancılar çıktı. Sonra bütün belirtiler gitti. Şuan hiçbir şey kalmadı
Aysrnur Edanurusta benimde 28 subat 37+5 bugun ilk kez sari sümüksü akinti geldi keske nişan olsaydi nisan ola blir mi ki blmiyrm da🤔
Ceydadefne1 mucizemizibekliyoruzz benim ishal gibi bide kusmalrim geceleri felan iyice arti bacaklarim cok agriyo bide
Eliiiiffffff Ceydadefne1 26 Şubat bende yalancı sancılar başlamış Çarşamba çatı muayenesi olucaz bakalım bekliyoruz zamanı gelince gelicek💙
Eliiiiffffff Ceydadefne1 ben dua ediyorum inş olmadan sancım gelir diye anlatıyorlar korkuyor insan acı oluyor mu muayene sırasında bazıları anlamıyorsun diyor bazıları çok agrı oldu diyor
Kanarya Ceydadefne1 benimde 26şubat. Bu akşam kontrolüm var bakalım ne durumdayızz🙄 Nst de düzensiz sancı çıkmıştı geçen hafta ama ben hissetmedim. Çatı muayenesi henüz yapılmadı bana😬 Nezaman yapılcak die sormayada korkuyorum valla gel bakıyım dicek die 😬 Bide oturduğum yerde bile yoruluyorum 🙄
Alyaam Ceydadefne1 26 şubat canım 38 haftalığız bizde bugün kontrolüm vardı nst de agrılarım çıktı doğum agrıların başlamış dedi doktorum ama haftaya tekrar çağırdı bakalım 🤷🏻♀️
mucizem61 benimde son adet tarihi 28 şubat bugünden bulantı halsizligim çok var perşembe kontrolüm var çatı muayenesi yapacakmış doktorum bakalım hayirlisiyla gelsinler insallah
Aysrnur mucizem61 benimde 28 şubat🤗 ama tik yok bugun sari sumuksu akinti geldi ama nisan mi bilemiyorum