38+3 Hiç bir belirtim yok gelen giden yok diyip durdum bugün kontrole geldik sancım çıktı birde tansiyon 16/10 çıkınca yatış verdiler hiç beklemiyordum gayet mutlu mutlu gelmiştim bebeğimi görmeye yatış denince ağlamaya başladım ne yapacağımı şaşırdım dua edin kızlar hayırlısıyla sağ salim kavuşayım kızıma 🤲♥️🥲
Gelmiyor gelmiyor dedim geliyor 🥹
Sağlıkla gelsin minnoş♥️bende diyorum Gelmiyo ama gümbür gümbür geliyolar😁
Kolay dogum olsun, sag saglim bebegini kucağına al insallah 🤲🏻 ❤️🧿
Deletedmom_116 valla geliyorlarmış öğrenmiş oldum bende hiç beklemiyordum 🥹
Nepenthe Bende dünden beri sancı çekiyorum hastaneye gitmeye korkuyorum Sezeryana alçaklar diye
Deletedmom_116 bende sancı falanda yok şuanlık önce normal doğum deneyecekler suni sancı falan olmazsa mecbur sezaryen bende korkuyorum sezaryenden
Nepenthe Benim sancım var ama nst de cikarmi bilmiyorum hastaneye gitmedim Bebeğimin geçen gittiğimde gelişimi durmuş denilmisti Gene aynıysa sezeryan olur sanırım Allah tez zamanda bı avazda kucağınıza almayı nasip etsin
Deletedmom_116 amiiiiin inşallah canım Rabbim hepimizi belleyen herkesi hayırlısıyla kavuştursun yavrularına sağlıkla kolaylıkla 🤲♥️
Nepenthe sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏼
Vakit geçmiyor çok yoruldum sıkıldım bunaldım yürü diyorlar yürüye yürüye bacaklarım ağrıdı artık 😭