naneliseker_ 22 mayıs 275 24 mayıs 625 Sizce yavaş mı arttı? Cuma günü kese gözükür umarım, o zamana binlerce olacak.
Busraakay_26 naneliseker_ artış çok güzel olmuş ben 6.haftada kese 8.haftada kalp sesi duydum Sağlıcaklı olur umarım 🌸
Pamuk naneliseker_ 2 kattan fazla artmis gayet guzel.Ama cuma gunu gorunecegini sanmıyorum.Gorunsede vajinal ultrasonda.
burcudemirr naneliseker_ bence gayet iyi canım endişelenme önemli olan düşmemesi seninki gayet iyi yükselmiş 2 günde tam iki katı korma her şey olacağına varır düşünüp strese sokma daha kötü oluyor patlarsın valla akışına bırak merak etme sağlıklıysa zaten bebişin sana sımsıkı tutunuyor korkmana gerek yok
naneliseker_ burcudemirr inşallah kuzum. Kayiplarim olunca insan beklentisi güzel oluyor. Az düşük geldi gbi şükür değilmiş:)
burcudemirr naneliseker_ geçmiş olsun canım haklısın doğrudur tabi ama kafanda yokken oluyor sende bilirsin o yüzden akışına bırak dediğim gibi kimseyede söyleme dua et hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et rabbim diye beslenmene kendine dikkat et ağır işler yapmamaya çalış ilk aylar sonrası Allah kerim her şey vaktini bekler hakkında hayırlısı olsun inşAllah 🥰🙏
Emine_ylmaz63 Kızlar benim ki 11 Mayıs’ta 342 15 mayısta 1158 çıktı 22 mayısta 12878.04 çıktı gitsem şimdi görünür mü korkuyorum boş gebelikse yardımcı olun🥺🙏🏻
Deletedmom_50 Emine_ylmaz63 canim sen gitsen senin kesen gözükür sen doktora git ihmal etme aklına kötü şeylerde getirme olmaz inşallah sağlıklı gebeliktir
Mineberat naneliseker_ bence artis guzel benimkide bu sekil artti bende yarin gorecem keseyi insaallah
Emine_ylmaz63 Deletedmom_50 inş ya korkuyorum ilk gebeliğim erken doğumla sonuçlandı öldü bu sefer 4 yıldan sonra yeni hamile kalıyorum ister istemez tedirginim
Deletedmom_50 Emine_ylmaz63 canim benimde ilk gebelik 7 haftalik düşük oldu bu ikinci ondan 3 yıl sonra oldu dediğin gibi çok evhamliyim zor geçiyor tedirgin olduğum için fazla evham yapma bende şuan riskli bir gebeliğim var 25 +2 haftaligim Allah senin bebegini de bütün hamile olanların bebeklerini sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah Rabbım.kimsenin kucağını boş bırakmasın dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
Deletedmom_50 Emine_ylmaz63 ama git yani çünkü baya olmuş senin değerin belkide kalp atışı dinleme zamanına bile gelmişsindir canim
Sibel_gedik Emine_ylmaz63 güzel artmış baya 🧿 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin , dua edin bol bol 🙏🏼🌸🤲