Pinar0808 Mimnice öyle cidden ya bende 63le hamile kaldım hala aynıyım fakat pantolonlarım sıkıyor rahat edemiyorum artık hamile pantolonuna geçtim bile
Elifcanblt Pinar0808 2 kilo almışım valla nasıl aldım bende anlamadım her zaman ki gibi besleniyorum aslında 🫠
Caterpillar Haftaya girdik kilo bende almadım ama karnım baya belli zaten oğlumda da öyle olmuştu iç karnım hiç yok
Busss123 Pinar0808 düzensiz yediğim için 2 kilo almışım benim aşırı bulantım oldu ve bulantı geçsin diye her saatte dondurma çikolata tatlı şeyler yediğim ve sürekli yattığım hareket etmediğim için kaynaklı
Gozde_52 caglag28 bende 1.800 2 kg arasındayım benimde 14+4 şuan en son gittiğimde ikili taramada 73 grm 8 cm boyu vardı 🥰🌸
Betulturkmen Selamm 🌺 14+4 haftalığız. 11 cm 101 gram erkek bebişim. Ben 2 kilo aldım. Göbüşümde çıktı biraz belli oluyor. Herkes gibi benimde akşamları şişkinlik oluyor 🤗
Gozde_52 Betulturkmen evet canım şuan 14+4. Bende ama 13+2 de gittiğimde 73 grm 8 cm boyunda diyordu doktorum şimdi ne oldu bilmiyorum tabi🥰 cuma günü gideceğim bidaha o zaman ikili taramada doktorum 14 haftalık verileri gösteriyor diyordu
Gozde_52 Pinar0808 doktorum erkeğe benziyor dedi ama bakalım ama baktığında 13+2 idi erken biraz ama bu cuma yine gideceğim bakalım tam net belli olur herhalde sizin bellimi ❤️🥰 teşekkür ederim bu arada hepsine kocaman bir Maşallah 🧿
Pinar0808 Gozde_52 evet 12+6da ikili tarama yaptı doktorum kesin erkek dedi.12+6 da bizim 6,5 cm di boy kilo söylemedi.evet sizinki banada ilerde gibi geldi maşallah subhanallah 🥰