Sevgi2605 Kızlar merabaa ben hamileliğimi yeni öğrendim beta hcg testi yaptırdım sonuç almak için gitmedim e nabızdan bakarım dedim >1370 böyle yazıyor yani hamileyim kesin de değer düşük mü anlamadım çok
guzelanne01_ Sevgi2605 hamilesiniz değerinizde gayet iyi hayırlı olsun ben 399 la öğrendim 35 haftalık hamileyim☺️
sekerparemm Sevgi2605 adetin kaç gün geçti ve sat tarihin ne 🌺 bence gayet iyi değer bu rakamlarda alttan muayne ile bile görülüyor kese
Sibelsibos Sevgi2605 Allah bizede nasip etsin inşallah 2 den. Yukarıya çıkamadık daha 😊hayirli sağlıkla sihatle gelsin inşallah
Ebecem Sevgi2605 hemen hemen 15 haftalık olduk değerlere başta çok takıldım sen benim gibi olma 2 günde bir kan verdim düzenli artış için 🤷🏻♀️
Sevgi2605 Ebecem Bende tekrar kan vermeyi düşünüyorum aslında ama bilemedim birde ilk zamanlarınız nasıl geçti belirtileriniz neler bende 1 haftadır aşırı kasık ağrısı var adet sancısı gibi sizde de oldu mu normal mi
Ebecem Sevgi2605 çok normal benim de öyleydi tek belirtim hatta oydu sonrasında uyku başladı hep uyumak istiyordum 😌
Sevgi2605 Sibelsibos Çok teşekkür ederim Allahım size de yakın zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Sevgi2605 Ebecem Ayy iyi bari uyumayı bende çok istiyorum Kahramanmaraştayım her an deprem olacakmı korkusu var ve uyku sorunu var umarım bu bebeği olumsuz etkilemez günlerce uyusam keşke
Havvaca Canım 2 gün sonra tekrar ver 2 katı artıyor olması önemli olan. 2 katı arttiysa korkma hatta yüzde 60 arttiysa
Sevgi2605 Havvaca Artmazsa mı sıkıntı o zaman anlamadım salı günü kan vermiştim yarın bir daha vereyim
tamamdanolmuss Havvaca merhaba ben de çarşamba 66 çıktı bugün yaptım 88 çıktı değer doktor tekrar pazar günü vermemi istedi. Düşük bir artış olmuş sizce ne olabilir çok korkuyorum takmamaya çalışıyorum ama elimde değil içime kuşku düştü bir kere
Havvaca Sevgi2605 salı verdiysen bugün vermen gerekirdi canım keşke bugün verseydin. Artması güzel 2 katı artması gerek 2 günde
Sevgi2605 Havvaca Sağlık ocağı kan almadı pozitif çıkmışsın zaten tekrar kan vermene gerek yok dedi kadın doğum içinde erken dediler ay bilmediğimden kim ne dese inanıyorum