Turna44 Nezrin2003 26. Haftamdayım 30 da falan hazırlarım dursun ne olur ne olmaz hazır bulunsun. Bide son zamanlar çok ağırlaşırım heral de hiç yapamam
35_tecrube Turna44 aynı bende 27 haftadayiz 30 yada 32 de hazırlamayı düşünüyorum Allah izin verirse çünkü ben ağır hissediyorum kendimi erken doğum olacakmış gibime geliyor
Ebrulicee 37haftaya girdik bugün normal doğum olacak inşallah her şey hazır ama lohusa takımım kırışmaya çok müsait o yüzden valize koyamadım maalesef. Bebeğimin kıyafetleri organizenin içinde her şeyi tamam çok şükür
_nigarr24_ Nezrin2003 33+4 haftalık,bir kaç eksik var gelecek hafta onları tamamlayacağım. 35′te tamamlarım
Gln0110 Eylulmom Ben 32 de hazırladım ama eksiklerim var, 37 ye kadar aklıma geldikçe tamamlarım dedim hem. Bari o aradan çıksın diye hazır tutuyorum açıkçası. Şu an 34 ün içindeyiz
edkrcy Nezrin2003 32+3 hurçlari hazırlayıp kaldırdım sadece çantaya yerleştirmek kaldı hepimize sağlıkla kucaklamak nasip olsun inşallah 🤲🌸
Ambrossia7 Nezrin2003 36+3 üm daha dün akşam hazırladım ama hala ufak tefek eksikler var 🙈 Bebek ters bir türlü dönmüyor sezaryen hiç istemiyordum ondan mıdır bilmiyorum hiçbişeye elim gitmiyor 🤦🏻♀️
Leylaklar Ambrossia7 Son gün dönen bebekler oluyor bırakın Rabbim doğ dediği zaman doğsun kendinizi de strese sokmayın şuan ters zannettiğiniz bebeğiniz belki de döndü anlık dönebiliyorlar hiç tedirgin olmayın son ana kadar bekleyin 42.haftaya kadar vaktiniz şuan daha ters demek için erken
MahirZeynep Ambrossia7 youtube da ters duran bebekler için yapılan bi hareket var. Ters bebeği çevirme harwkwti yazınca çıkıyor. Bende başladım yapmaya. Video da sanırım bu hareket ile düzelme oranı %97 demişti ama tqm emin değilim
busragil Nezrin2003 35. haftalıkken hazırladık şuan 36+2 deyim. Gerçekten dedikleri gibi 28 de falan hazırlamak lazımmış. Hazırlarken anam ağladı yemin ederim, zaten dinlene dinlene 10 saatte hazırlamışım ajkfagkşaljg
Minis122 Nezrin2003 dun yikadim bugun utuledim bos zamanimdada hazirlarim 29 haftadayim. 1 ay sonraemleketr gidecegim temizlik oncesi. Halletmem.lazim.nolur nolmaz die zaten bi.makima camasir. El kadar hepsi
Nezrin2003 Bhryeatss 34+2 bende hayla tamamlamadım eksikler var bebek elbisesi takıntım var malesef 😐🤷♀️
inciata 32+2 yeni hazırladım doktorum 31den sonra hazırlanması gerektiğini neolur neolmaz demişti bende hazırladım erken doğum riskim yok şuanlık tabi bir kaç eksik hariç temeller var
Blgekrks Nezrin2003 32+3 ama henüz hiç bişey hazır değil bebisimiz dolabı daha yeni aldık bugün geldi kurulumu pazar günü anca yapılır dolap kurulunca yıkayıp yerlestiricem valizi de o zamanlar aradan çıkartırım artık🤭
Puhu_ishak Nezrin2003 31.haftada gelmeye kalkınca taburcu olur olmaz hazır ettik 🤭 şimdi 37 ye giriyoruz ne gelen vaaaar ne giden 🤦🏻♀️
ballikedii Nezrin2003 33+3 olduk haftaya benim eksiklerim biterse hazırlarım heralde bebeğinkiler tamam isimli takımı bekliyorum sadece