Aslhn2101 Balpetegii Allah’ım sabır versin canım sanada 🥺 evet gerçekten insan merak edip sabırsızlanıyor ama inşallah zamanında hayırlısıyla gelsin. Hastaneye gitmeyi düşünüyor musunuz? Belki açıklığınız hızlı ilerliyor olabilir
Aslhn2101 Balpetegii hayır hayır istemiyor olursanız imza atıp çıkabiliriz, hiçbir şey zorunlu değil ki
Balpetegii Aslhn2101 pazartesi 3cmdi şuan bencede açılma yine olmuştur belimden başlayan bir ağrım var ama sanki kendi sancım hiç gelmeyecekmiş gibi hissediyorum
Aslhn2101 Balpetegii kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle olsun, her şey gönlünüzce olsun çok geçmiş olsun bir avazda doğum yapmayı nasip etsin Rabbim hepimize❤️
beyzacmvrc Aslhn2101 iyi yapmışsınız 💕 inşallah kolay bir doğum süreci olur 😊 Benim kasiklarim da ve belimde bir ağrı var ama hep var gelip giden bişey değil öyle. Bugün ayakta kaldığım için çok artti. 3-4 gecedir uyuyamıyorum nerdeyse. İki gün önce nst de sancı çıkmstı açıklık kontrolu yapıldı yoktu. Yalancı sancı dedi doktorum ama 38 leri anca görürüz 39-40 lar zor gibi dedi. Cok korkuyorum erken doğum olacak diye 38 leri bari görsem. Doğum sancısı olsa düzenli olur değil mi Adet ağrısı gibi de değil sanki bel tutulması ağrıdı gibi fıtık ağrısı Gibi kasiklarda ki de şişlik gibi gaz sancısı gibi
Aslhn2101 beyzacmvrc amin amin çok teşekkür ederim 😍nst de benimde ağrılarım çıkıyordu hatta şöyle diyim pazartesi günü kontrol vardı kontrolde doğum sancısı olarak çıktı 100dü yani sancı ama ben sadece kasılma olarak hissediyordum. Bebeğin toplanması şeklinde ve arada normal ağrı gibi de oluyordu hatta sancıları nasıl sayacağım diye çok düşünüyordum. Doğum sancısı değişik bir şey ve sık sık olunca hemen anlıyorsunuz farklı olduğunu, regl ağrısının sürekli halini ve bele vuran halini düşünün kramp girmesi gibi
Aslhn2101 beyzaaak çok şükür iyiyim canım evdeyim yatmaya çalışıyorum dinlenmek için geri kalan şükür iyiyim siz nasıl oldunuz
1anne2bebek__ Aslhn2101 bol bol yürüyüş yapın. Squat yapın sıcak duşta. İnşallah açılmanız bir an önce olur sağ Salim kavuşursunuz az sancıyla 🫶🏻🤲
sehrinuruzuner_ Kızlar benim 38+2 sabah kan geldi buyuk ihtimal nişan 1 saat sonra falan sümuksu akinti gibi bisey geldi pembemsi belimden cok vuruyo agri dakika tutuyorum duzensiz 5 ile 10 dakika arasi alt karnimdan giriyo belime vuruyo 1 dakika surmeden geciyo sürekli tuvalete cikma istegi geliyo doktora da gitmek istemedim bende
Aslhn2101 sehrinuruzuner_ evet canım senin de aynı benim gibi, gelen nişan olmuş. Bebeğin hareketlerini takip et suyun da gelmediyse sıkıntı yok korkma dakikalar düzene binince gidip baktır açıklığın daha azsa evde geçirmek iste. İnşallah her şey gönlünce olsun ❤️
Beigebaby Aslhn2101 Allah yardımcınız olsun sağ salim alın kucağınıza bebeğinizi inşallah . Bende 39 hafta 4 günlük oldum doktor pazartesiye yatış verdi suniyle normal doğum denicez inşallah o güne kadar kendi sancımla doğum nasip olur
Aslhn2101 Beigebaby bol bol hurma, zencefilli sıcak süt, ahududu yaprağı çayı, korunmasız ilişki, sıcak duş bunları kesinlikle dene canım. Hatta bir sıkıntı yoksa sezaryen olma neden olacaksın ki kendi sancılarını bekleyebilirsin?
sehrinuruzuner_ Aslhn2101 amin Allah razi olsun Allahim hepimize hayirli dogum nasip etsin bebeğim zaten gunduz hiç hareket etmiyo gece daha cok ediyor gidiyim mi o zamn hastaneye bende bilemedim
Beigebaby Aslhn2101 Bu zamana kadar hep normal doğum diyordu doktorumda zaten şükür hiçbir sıkıntı yoktu olmaması için . İnşallah suni sancı işe yarar normalle sonuçlanır 🤲🏻 İlişkiye korkudan hiç girmedik gebelik süresince şimdide cesaret edemiyorum ama en etkili şeyin ilişki olduğunu söylüyor herkes bir cesaret denemem lazım. Diğer dediklerinizide dikkate alıcam çok teşekkür ederim 🧡
Aslhn2101 Beigebaby eğer hiçbir sorun yoksa gününüzü bekleyin derim, belki tam haftası dolunca doğacak olabilir🥰 her şey yolunda olsun gönlünüze göre kolaylıkla doğurun inşallah kendi sancınızla❤️ ilişki konusu da risk yoksa deneyin canım inan işe yarıyor gerçekten, rica ederim güzel haberlerini bekliyorum❤️
Aslhn2101 sehrinuruzuner_ içiniz rahat olacaksa gidin baktırın açıklığınızı da öğrenmiş olursunuz duruma göre karar verirsiniz canım