Asel_linanohut Merhaba bayanlar 34+3 günlük hamileyim hangi hastanede doğum yaptınız veya yapmayı düşünüyorsunuz
Zehra_25x Asel_linanohut bende 30 haftalk hamileym ilk gebeligim hayat hastanesinde digm yapmayi dusunuyorm.
Eceecim Asel_linanohut hayat hastanesinde doğum yaptım 2 ay önce. Çok memnun kaldım ilgi alaka çok iyiydi
EverlerinSeher Merhaba bizde 30 haftalık olduk Elhamdülillah’🤲 Bursa şehir hastanesine gidiyorum en başından beri inşaallah orda olucak dogumda🤲😍
Asel_linanohut EverlerinSeher bende orda yapmayı düşünüyorum inşallah bir sorun çıkmazsa kaçıncı hafta seZeryana gün veriyorlar nst ye ne zaman giriyorsunuz
Emineqk Merhaba bende 34+3 üm. Çekirge doruk Hastanesi’ne muaneye gidiyorum doğumu da orada düşünüyorum inşallah 🙏
EverlerinSeher Asel_linanohut ben ilk gebeliğimde orda kürtaj olmuştum özel hastane gibi ilgilendiler cok begendim orayı Çarşamba günü son detaylı ultrasonum var ben normal dogum istiyorum nasip olur inşallah 🙃 hani çatı muayenesi ne zaman yapılıyor bilmiyorum ona göre sezeryan mı normal mi karar veriliyormuş ve sancım var demeden 36 haftaya kadar nst ye baglamıyorlarmış sancım var dersen hemen gönderiyormuş doktor
Pelinss Asel_linanohut ben 22 haftalık hamileyim senem Akalın’a gidicem ilk defa bu hafta özel muayenesi var doğumuda onda yapıcam inşallah doruk Nilüfer hastanesinde yaptırıyor doğumu hastaneden çok memnun duyduklarım ve Sanem hanimda çok ilgili ve güleryüzlüymüs canım
Kirmizibalik1 Pelinss merhaba hastaneden ne anlamda cok memnun duyduklariniz? Yeni acildi ya , bide fiyat olarak cok yuksek icinde xe hic bir sey yok. Merak ettim acaba biz mi yanlis eksik biliyoruz , umarim oyledir :)
Pelinss Kirmizibalik1 benim bir tanıdığım hemşire onunla iletişime geçtim ve tanıdıklarım orda doğum yaptı doktorları o hastaneye geçtiği için ve hepsi memnun ayrıldı hastane yeni diye eksik veya kötü olmak zorunda değil aksine modern ve son teknoloji hastanenin açılmasını bekledim burda doğum yapmak için benim tanıdıklarım ilk açıldığı ay doğum yapmıştı ki temizlik hijyen odalar ilgi hizmet hepsinden çok memnun kaldılar gerisini siz düşünün. Yıllardır hizmette olan hastanelerden hiç güzel şeyler duymuyoruz yeri geliyor biraz araştırmak lazım doğum 16 bin sgksız 18 bin dediler ama doktor anlaşmalı olduğu için daha uygun oluyor benim doktorumun kendi kliniği var evet içinde hiç birşey yok o yönden kötü gerçekten ama daha pahalı hastanelere göre orta segmentte bence tercih meselesi tabiki