Sere EmineSerdar Çağlar yokmuş da yakın zamana kadar Alev oradaydı die duymuştum artık yok mu hastanede belki çağsuya geçmiştir
Sere EmineSerdar çok şikayet vardı internette onunla ilgili daha sonradan görmüştüm acaba ondan dolayı mı gitti o hastanedeki tek kadın doğumcuydu çünkü
bdenerigokce EmineSerdar aşırı aşırı iyi, ondan önce Dilara ve Ülküye gitmiştim onlarda iyiydi ama Ülkü şehir hastenede diye asistan erkekti karnıma peçeteyi onun koyması rahatsız etti ondan değiştirdim, Dilara da çok iyi ama gülşahı daha çok beğendim
Pelpel Bende boyludayım hep Bekir beye gittim memnundum ama randevu sıkıntı 😞 çağsu da doğum düşünüyorum bilgisi olan var mı?
bdenerigokce Elif1990 hayır daha yeni 24 haftalık oldum 🫶🥰 ama aşırı memnunum ondan 🫶 bu kadar iyi bi doktor dünyada yok 😂 maşallah 🤲 doğumu da annemin yanında olmak istiyorum aslında annemde istanbulda ne yapıcam hiç bilmiyorum gülşah ile konuşup öyle karar vericem🫶
Elif1990 EmineSerdar Gulsah hanima mi gitmeye devam ediyorsunuz.dogumunuzu kimde yapacaksiniz Gulsah hanimdan memnun kaldinizmi
EmineSerdar Elif1990 Ben 20 Haziran’da Gülşah da doğum yaptım çok memnun kaldım gerçekten çok güzel ilgileniyor amaliyattaykn amaliyathanede bir düğün havası vardı sohbet muhabbet çok güzel ilgili ve eğlenceli bir doktor sonrasında hastasını unutmuyor tanıyor nasılsın diye bile soruyor