_yfs_ EmineSerdar 39+2 günlüğüz kadın doğuma gittim İstanbulda da gittim kontrole doğumu Fatma Hatun Filiz hanımda yapacağım cumartesi günü sezeryan ☺️
Pinarr-14 _yfs_ bende filiz hanıma gidiyorum neden sezeryan olucak ne zamandır filiz hanıma gidiyorsunuz peki ben yeni geçtim ona
_yfs_ Pinarr-14 bende yeni geçtim sayılır tüp mide ameliyatlıyım normal doğumda birazcık riskli mide dikişlerim için o yüzden ☺️
Pinarr-14 _yfs_ anladım inşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza özel hastaneler genelde sezeryan yaptırıyo dediler de o yüzden sordum filiz hanım öncelğim normal demişti sormak istedim sizede
_yfs_ Pinarr-14 amin inşallah hepimiz alalım sizin kaç haftalık bende en baştan normal normal dedim hatta geçen filiz hanım çok istekliydin dedi iki doktorla görüştüm aynı şeyleri söyleyince riske atmak istemedim bana bıraktılar baskı uygulayamayacağız sen ıkınacaksın dediler 🙄 hem midemi hem çocuğu düşünmektense bir kere acı çekeyim dedim 🫣
Pinarr-14 _yfs_ 30+5 bende çok korkuyorum şuanda doğumdan günleri yaklaştıkça normal istiyorum ama inşallah dayanabilirim ne kadara anlaştınız doğum ücretini filiz hanımda düşünüyorum bende inşallah bir aksilik olmazsa
_yfs_ Pinarr-14 hakkımızda hayırlısı olsun bizim için en güzeli en kolayı nasılsa ilk muayenede sormuştuk 10 500 idi en son gittiğimizde aklımıza gelmedi sormak inşallah zam gelmemiştir 🤭
EmineSerdar Shrhkn maşallah Dogumunuza az kalmış sağlıklı hayırlısi ile kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim
bdenerigokce EmineSerdar aşırı aşırı iyi, ondan önce Dilara ve Ülküye gitmiştim onlarda iyiydi ama Ülkü şehir hastenede diye asistan erkekti karnıma peçeteyi onun koyması rahatsız etti ondan değiştirdim, Dilara da çok iyi ama gülşahı daha çok beğendim
EmineSerdar Pinarr-14 normal de Bekir beye gidiyorum bu sefer randevu bulamadım Gülşah hanıma aldım yarın ona gitcem
Sere Şu an Bolu’da değilim ama ben birçok denemeden sonra Fatma hatundaki alev hanıma gitmiştim. Bana karşı çok iyiydi. Doğumu da kadın doğumda yapmıştım. Çağlar bey vardı 3 buçuk yıl önce
Elif1990 EmineSerdar Gulsah hanima mi gitmeye devam ediyorsunuz.dogumunuzu kimde yapacaksiniz Gulsah hanimdan memnun kaldinizmi
Sere EmineSerdar Çağlar yokmuş da yakın zamana kadar Alev oradaydı die duymuştum artık yok mu hastanede belki çağsuya geçmiştir
Sere EmineSerdar çok şikayet vardı internette onunla ilgili daha sonradan görmüştüm acaba ondan dolayı mı gitti o hastanedeki tek kadın doğumcuydu çünkü