Zeynepozcan benim bel de değil ama daha üst tarafta herkes de bel diye gördüm ilk defa bugün ağrı girdi

Zeynepozcan 23+6 sürekli mide yanması şiddetli kuyruk sokumu ağrısı bel ağrısı sık idrar akıntı da artış varda var canım . Ama bugünümuze de bin şükür inşallah sağlıkla vaktinde kucağımıza almak nasip olur 🤲

Zeynepozcan Zaman kalmadı ama bende bittim artık 😂 bide kızım 2 hafta önden gidiyo kilosu doğurmak için can atıyorum

Zeynepozcan 34 haftalık olduk bizde bugün hafiften başladı bakalım ağrılar ağırlaşmalar Rabb’im kolaylık versin bizleree bütünn gebiş karılara 😂🫶🏻🩷

NE02 inşaAllah çok çok güzel içini çok rahatlatacak seni çok mutlu edecek haberler alırsıınn 🩷🩷🩷🩷

• NE02 bunu yanıtladı.

Zeynepozcan aminnn sizde inşaAllah minik bebişinle sağlıkla kolaylıkla kavuşunnn hayırlarla 🩷🩷

sla_cbn35 amin inşallah bütün hamileler,şifa bekleyen anneler sağlıkla kurtulur bebişleriyle beraber 🤲🏻🤲🏻🥰

Zeynepozcan ben belki yediğim bişeydendir daha erken böyle olması diye ihtimal vermemiştim ama oluyomuş demekki evet gidince söylicem gavıscon u ilk hamileliğimde kullanmıştım ama son aylarımda bunda erken oldu hayrolsun 😂

NE02 aminn inşaAllah melekiim çok çokk aminn 🤲🏻🩷