Nursena2023 Elfve Benim ilk Kasım ikinci Ekim’de doğdu. Buda nasip olursa Aralık’ta doğacak hep kış bebekleri 🤭
Esmanurkarakoc123 Nursena2023 doktorum günümü çoktan verdi 6 Aralık Çarşamba sabah 9 da dogurcam inşallah 🥰🥰
Nursena2023 Esmanurkarakoc123 İlk doğuranlardan olabilirsiniz o zaman 🤭 Hayırla sağlıkla gelsin kuzucuk
Esmanurkarakoc123 Nursena2023 Amin cnm benm inşallah. İlk doguranlardan olabilirim ama ikinci cocugum nasil olck bakalım 🥰🥰
Nursena2023 Esmanurkarakoc123 Allah kolaylık versin kaç yaş olacak araları. Benim de ilk ve ikinci arası 21 ay 🙂 şimdi 3. Geliyor inşaallah
YigitPoyrazMomm Nursena2023 ben 12+3 günlük hamileyim kasım veya aralık olarak gözüküyor net bir tarih yok açıkçası ama aralıkta doğmasını isterim bende aralık ayında doğdum için umarım sağlıkla gelir fark etmez aslında çıkmak istediği zaman çıksın😂❤
Nursena2023 YigitPoyrazMomm Hayırla sağlıkla gelsin inşallah. Keyifleri ne zaman isterse o zaman geliyorlar 😅
Nursena2023 Elfve Evet geçen yıl okula başlayabilirdi aslında ama tam 6 yaş olmadığı için vermedim. Eylül sonrası olanlar öyle oluyorlar.
Esmanurkarakoc123 Nursena2023 ikinciyi doğum yaptığın zmn ilk bebegin tepkisi nasıl oldu. Sen çok zorladın mi