Humeyraeslem1 Sila66 Dur şimdi heyecandan doğurma yarın alırsın o cennet kokusunu ama cidden cennet ben ömrümde öyle bir koku almadım 🫠🫠
Kirmizibasliklikizzzzz Sila66 oyyşş kıyamam sana ya ağlama lütfen 😑 inşallah sağ salim çıkarsınız hastaneden dört gözle sizi bekliyor olacağız burda, dualarımız seninle ve Liya prensesle 🥹
Kirmizibasliklikizzzzz Sila66 teyzoşları onu bekliyor yarın, sağlıkcakla gelsin hiç acı sancı hissetmeden çok güzel bir doğum yaparsın inşallah 🥰❤️🫶🏻
Elilar2225 Sağsalim alın kucağınıza insAllah 🫶🏽💚Kolay geçsin doğumunuz mutlu şekilde bebeğinizle evinize dönün 🫶🏽
Sila66 1anne2bebek__ Zengin5082 Syma_07 HanifeAsya Bet1 Gizemmiray35 Bulbulyuvasi cerenipek58 Sunactn35 Novamomy Yazmelegi_ Elilar2225 hepınıze tesekkur ederim dılekerınız dualarınız ıcın canlarım❤️❤️🌸🥹
Sila66 1anne2bebek__ Zengin5082 Syma_07 HanifeAsya Bet1 Gizemmiray35 Bulbulyuvasi cerenipek58 Sunactn35 Novamomy Yazmelegi_ Elilar2225 hepınıze tesekkur ederim dılekerınız dualarınız ıcın canlarım❤️❤️🌸🥹
Yazmelegi_ Sila66 sağlıkla kucağına al inşallah minik kuşumuuu teyzeleri olarak burda bekliyor olacağız güzel haberlerini 🌸😘
Novamomy Sila66 sağlıkla mutlulukla evladına kavuşman dileğiyle 🙏🏻güzel doğum hikayeni burda bizimle paylaşırsın inşallah hersey çok güzel olsun 🙏🏻
cerenipek58 Sila66 Rabbim kolay doğumlar nasip etsin sağlıcakla kucağına al inşallah miniğini canım ❤
Bulbulyuvasi Yaaa ne ara geldi o gün ha doğdu ha doğacak derken yolu bitirmişsin… Çok duygulandım sanki ben doğuruyorum Sıla ya🥲🥲 Sağlıkla doğur gel merakta bırakma bizi.❤️