minik-mucizem Son 50 amaa oğlum 2 hafta önde gidiyor 37 gibi gözüküyor normal düşünüyorum ALLAH ne zaman kısmet ederse 😍
Krm Son 23 bitse de gitsek tekmeleri aşırı sert karnımdan firlicak yada iç organlarima bişi yapacak gibi kurban olsun annesi o tekmelere 😗 tarih yok normal doğum diye sabırsızlık ve uykusuzluk had safhada.
Gulsummldr Hayalvemasal00 sonnn 26 diyor. Sort agrılarım çok fena. Ve kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki. Sanki bi yıldır uyumuyo gbiyim. Diğer hamişlerde böyle bi durum var mı acaba
EsrArasEfe Gulsummldr gercekten bu son zamanlar çok zormuş bazen bende dayanamıyorum sırt bel ağrılarına 😣😣 ve dediğiniz gibi hep uyumak istiyorum hiç yetmiyo uyku nedense 🙄
Cansu10 Hayalvemasal00 36 haftalık olduk bugün Arada kaburga ağrıları dışında birşey Yok ama ulturosonda 38 hafta ile uyumlu bakalım ne zaman gelecek minikler 😍
Fatozs42 Hayalvemasal00 amin canım inşallah ama doktorun dedigine göre dogum 8 Aralık uygulama ile ultrason aynı gidiyor ama doktor gününü 8 Aralık verdi
Hayalvemasal00 Fatozs42 hayırlısı canim bebisler ne zaman isterse o zaman geliyorlar ne bizi ne doktoru dinliceklerini sanmiyorum :)
ikizlerimveannesi Hayalvemasal00 bizim de ikiz olduğu için doktor Aralık diyor bugün 31 i bitiriyoruz ben de bittim artık iki bebek taşımak ne zormuş bize de dua edin en azından Aralık sonuna kadar dursunlar erken Doğum riskimiz var 🙁
Nrnoztrk Busu48 uygulamada 37+2 doktora da Perşembe gideceğiz bakalım ne diyecek tekrar. Ben de anlamadım.
Maviii Fatozs42 bel ağrılarınız oluyor mu benimde bugün başladı 😊 adet ağrılarım gibi ağrım oluyor, nişan vs belirleyici şeyler yok henüz ama
Fatozs42 Maviii evet canım dünden beri bel agrim var bende de henüz nişan falan olmadı ama kasık agrilarim daha cok
Aysrnur 37+5 son 16 gun araliğın 4 denk geliyo bakalim zamaninda mi gelcek paşa rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah🤗
EsrArasEfe Bebiş büyüdüğü için haraketler acı agrı verebiliyo merak etmeyin🤗 Bizimde son 44 oğluşum Bi hafta önde gidiyo bakalım nasip😍♥️ Rabbim hepimize kolaylık versin 🌹
Tuos2306 Bizimde son 46. Aralık sonu ocak başı görünüyor. Bende iki gruptada takılıyorum 😀 ama ben aralıkta gelicek gibi hissediyorum hayırlısı 😊
Rose21 Tuos2306 benim de 33+5 aralık sonu ocak başı bekliyoruz. Ben de aralık hissediyorum. Bu bebeği önden gidenlere ben de dahilim acaba normal doğumda sorun olur mu merak ediyorum.
Seher1809 Hayalvemasal00 34+6 yarın 35 oluyoruz kontrolümüz var yarın uyku yok mide yanması son hız hep bi huzursuzluk erken doğum ihtimali var sürekli şimdi doğuracam birazdan doğururum diye diken üstündeyim 😔😔😔