Hayalvemasal00 Benim 35+6. Yarin 36 oluyoruz kizlar dun gece soluma donuyum derken kasigima bicak saplandi sandim. Sizde durumlar nasil. Bide normal mi bilmiyorum. Bebek hareket edince karnim yumurta gibi yukseliyor. Kolunu bacaginimi ittiriyor anlamadim. Sizinde öylemi 😶🙈💓🌷
Ayseakyl Hayalvemasal00 son 34 dayanılmaz derece değil ama beni zora sokan sırt ağrılarım var karnıma ara ara bişey saplaniyor çok şükür başka sıkıntımız yok
Ayseguls Son 20 diyor ama artık doğurayım istiyorum gerçekten son zamanlar bana yıl gibi geldi geçmek bilmiyor bir türlü🙇🏼♀️🙇🏼♀️🙇🏼♀️
Hsynsedefcbn Son 31 az bi eksiğimiz kaldı onları da alayım eşim maddi yöndrn kendini rahat hissetsin o zaman gelsin inşallah :)
Fatozs42 Hayalvemasal00 son 14 38haftaligiz 1 haftadan beri 1cm açılma ile geziyorum ara ara kasıklarimda bıçak saplanır gibi ve adet sancısı gibi sancilar cekiyorum
Maviii Fatozs42 bel ağrılarınız oluyor mu benimde bugün başladı 😊 adet ağrılarım gibi ağrım oluyor, nişan vs belirleyici şeyler yok henüz ama
Aselmilaelif Fatozs42 aynı durumdayız aynı haftadayız inş sağ Salim kucagımıza almayı nasip eder allahım 👨👩👧
Nrnoztrk Busu48 uygulamada ben de de 19 yazıyor ama doktora göre 2 hafta..kaç haftalık tam olarak sizin..
Busu48 Nrnoztrk 37+2 2 haftadır kontrole gitmedim yarın randevu var bakalım bana ne dicek 🙄 Siz kaçıncı haftadasiniz neden 2 hafta kaldı ?
Fatozs42 Hayalvemasal00 amin canım inşallah ama doktorun dedigine göre dogum 8 Aralık uygulama ile ultrason aynı gidiyor ama doktor gününü 8 Aralık verdi
BuroMert Hayalvemasal00 son 27 ama 😊Sezeryan olucagim için daha erken olur diye düşünüyorum 2nci gebelik 36+2
Nrnoztrk Busu48 uygulamada 37+2 doktora da Perşembe gideceğiz bakalım ne diyecek tekrar. Ben de anlamadım.