GzdeelikAkbacak Merhaba canlarım 38+3 haftalığız oğluşum dönmüş ama açılma falan Yok 1 santim dahi açılmamış ve doktorum bol bol yürü dedi başka ne yapa bilirim açılmam olması için kızlar yardımınıza ihtiyacım var ☺🤦🏻♀️
DeniznAleyi GzdeelikAkbacak bende aynı durumdayım sancım var ama açılmam hiç yok doğuma da alamıyorlar açılma olmadığı için 😥 takipteyim bilgilendirirseniz sevinirim 🤗
Gamzeobt GzdeelikAkbacak bende 38 5 ama hiç birşey yok 😂 doktor bana bakmadı açılma varmı diye bekliycz dedi
1PrensAnnesi GzdeelikAkbacak küvette veya o tarz bişeyde sıcak suya otur cnm benm sürekli çömelip kalk evin içinde bu şekilde açılma hızlı olur💕
GzdeelikAkbacak DeniznAleyi allah yardımcımız olsun sana suni sancı verirler sancın var benim sancım Yok daha nst de birşey çıkmıyor
GzdeelikAkbacak Gamzeobt benim oğlan dönmüş birşey olmasından korkuyorum hem de doktorum hiç açılman Yok yürü bol bol dedi canım o yüzden korkuyorum suyu falan biter diye 😐
Gamzeobt GzdeelikAkbacak bende de ne açılma ne sancı hiç birşey yok doğum pozisyonu 2 haftadır almış ama yok birsey banada birz kızdı çok tembellsn heralde dedi hiç yurumedinmi dedi yurumuyom gerçekten hic😐
GzdeelikAkbacak Gamzeobt ben hafta da 2 veya 3 gün yürüyorum ama gene tık Yok yani 2 haftadır fazla yürümüyorum kemiklerim batıyor her tarafım ağrıyor valla canım
EmineT Gamzeobt hahah bende aynen 3 hafta once kanala baya girmis bol bol dinlen ama sen dedi ozaman 33 haftaliktk simdi de neden yurumuyon dedi 36 haftaliyiz anca daha 3 4 haftaya dogar dedi hayirlisi olsun hakkimizda
EmineT semabrcn degisiyor bazi bebek son gunlerde donuyor biz 33 haftalikken baya girmis kanala ama hala cit yok alakasi yokmus donup kanala girmeyle simdi 36 haftaligiz
DeniznAleyi GzdeelikAkbacak ultrasonda kanala inip inmedigine bakabilirler sadece açılma için alttan muayene olmanız lazım
dilaraserdar GzdeelikAkbacak hurma doğumu hızlandırır merdiven inip çıkın bol yürüyün squat tarzı çömelme hareketi yapmaya çalışın vakti gelince zaten harekete geçecektir inşallah rahat bir doğum olur 🙏☺
GzdeelikAkbacak DeniznAleyi Hm önerileri yap sende canım belki açılman olur inşallah rahatlıkla doğurursun canım açılman olmazsa sezeryana mı alacaklar