Deletedmom_116 _nigarr24_ kendi gelsin kestirmeden çekeyim anam ağrısını 😂 hele gece bı tarafımdan bı tarafa dönerken bı girdi sancı çığlık atiyodum benim öküz korkmasın diye atamadım😂😂O derece cog fena
myangelson Deletedmom_116 kivrandiriyorsa bu sefer doğru alarm olabilir o zaman 😅😅 illa nişan akıntı gelmeyebilir sadece sancı ile devam edebilir hastane de uzak aman dikkat
Deletedmom_116 myangelson yok ya dogurmadim gitmedim dogurucagimda derim gi zikir toplamadan ölümü hiç 😁
Papatyaaaaaa Deletedmom_116 kız bir duşa felan gir gerçek sancında hızlandır. Kendim doğururken bu kadar heyecanlanmadım 😂😂
Melekler12 Deletedmom_116 çok sıcak bı duş al canm duş aldığında beline masaj yap sancıların daha çok siklasir ondan sonrası doğum ins
Melekler12 Deletedmom_116 kız doğum sancıların başlamış senin biraz daha beklersen artacak gülüm esin yada birileri gelsin nişanın geldimi canm
Deletedmom_116 Melekler12 Bende ondan gitmiyorum canım Nisan sancı yok ortada🙄 Artarsa eşimi çağırırım taştan sert karnım😬
Melekler12 Deletedmom_116 hadi ins bugün doğum sancıların gelirde sağlıkla bebisini kucağına alırsın bitanem
Deletedmom_116 Melekler12 İnşallah kuzum ya Var sancım Ama Dogurcak kadar hissetmiyorum öncede kaybım olduğu için az çok sancısını biliyorum dünkü gibi değil dün kesin doguruyom dedim az hafifledi ama Araliklkda olsa orantılı
Melekler12 Deletedmom_116 yavaş yavaş geliyorum diyor annesi 🤗 sağlıkla alırsın ins canım benim esin geldiğinde çok sıcak suya gir biraz kal sıcak suda